Biletele pentru concertul Salvatore Adamo se vand repede

Desi pana la concertul eveniment din 10 decembrie mai sunt cateva luni bune, romanii s-au grabit sa achizitioneze bilete la concertul lui Salvatore Adamo! Anuntat in urma cu aproximativ 2 luni, concertul lunii decembrie a vandut peste 2500 bilete.
In urma cu putin timp, artistul a lansat cel mai nou album al sau, numit “De Toi à Moi”. Promovarea acestui album este si motivul pentru care celebrul artist va vizita Romania in aceasta iarna, pentru concertul extraordinar de la Sala Palatului din Bucuresti! Albumul contine 14 piese dintre care 5 sunt colaborari cu nume importante ale muzicii, printre care se afla si fiica acestuia, Amelie Adamo.

Cu peste 100 de milioane de discuri vandute, aclamat si iubit in intreaga lume, Adamo este unul dintre cei mai mari interpreti ai Europei. Acesta isi interpreteaza piesele in nu mai putin de 9 limbi!

Pentru prima oara dupa '89, cantautorul belgian concerteaza la Sala Palatului din Bucuresti! Dupa aproximativ 4 decenii, Salvatore Adamo va urca pe scena Salii Palatului pentru a-i incanta pe admiratorii sai cu superbele sale hituri: „Tombe la Neige”, „Vous Permettez Monsieur”, „La Nuit”...

Daca esti fan Adamo sau iti doresti sa asculti live melodii ce au scris istorie, ar trebui sa te grabesti. Se inregistreaza comenzi pentru bilete in fiecare zi, iar 2 dintre cele 6 categorii de bilete se apropie de sfarsit! Asadar, concertul lui Salvatore Adamo are toate sansele sa fie unul sold-out cu mult timp inainte de sosirea marelui artist in Romania!

Biletele se gasesc la Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul, Magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Libraria Eminescu, Palatul National al Copiilor sau Statia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, myticket.ro, biletfan.ro, bilete.ro sau ticketpoint.ro.

Preturile biletelor sunt urmatoarele:
- 350 lei (categoria VIP)
- 300 lei (categoria 1)
- 250 lei (categoria 2)
- 200 lei (categoria 3)
- 150 lei (categoria 4)
- 100 lei (categoria 5)
~~Concertul „SALVATORE ADAMO” va avea loc pe 10 Decembrie 2011 la Sala Palatului din Bucuresti si este un eveniment organizat de Project Events in colaborare cu European Event Services.~~

0 comentarii: