Summer Well - un festival ca o vacanta

Pentru 2 zile, 13 si 14 august, festivalul Summer Well va aduce cele mai cool formatii, expozitii, proiectii video si multe alte evenimente speciale, totul intr-un loc spectaculos- Domeniul Stirbey din Buftea.
Formatiile invitate sunt dintre cele mai importante din circuitul festivalurilor in 2011, iar multe dintre ele vor concerta in premiera in Romania.
In prima zi de festival se vor afla pe scena principala Chew Lips, Graffiti6, Mystery Jets, Noisettes si campionul topurilor din intreaga Europa, Plan B.
Pe 14 august, cei care vor veni la festival ii vor vedea pe Alex Clare, Chapel Club, The Wombats, The Raveonettes si pentru prima data in Romania, pe "regii scenei indie", trupa newyorkeza Interpol.
O alta coordonata importanta a festivalului este locatia: Domeniul Stirbey. Desi foarte aproape de Bucuresti (numai 15 km), domeniul familiei Stirbey este probabil necunoscut pentru cei mai multi dintre cei care vor participa la festival. Iar locul ii va surprinde placut. Palatul Stirbey, peluza pe care va fi amplasata scena principala, lacul interior si iesirea catre lacul Buftea fac din Domeniul Stirbey gazda perfecta pentru festival.
Pentru a putea avea acces la Summer Well cat mai simplu, transportul este asigurat pe toata durata festivalului intre Bucuresti si Domeniul Stirbey.
Iar ca toata lumea sa se bucure de experienta Summer Well, pretul unui abonament pentru festival este de doar 99 RON.
Pentru mai multe detalii despre festival, intra pe http://www.summerwell.ro/.

0 comentarii: