Out of the closet Sale pe Armeneasca

Vineri - 29 iulie - 15:00 - 03:00 am
Armeneasca 28, Et 3, Ap 4, Sector 2, Bucuresti (In spatele Bisericii Armeneasca) -> call 0752456482 pentru indrumari
Desi ne-ar fi placut sa detinem garaj sau curte sa va putem invita la un de Garage / Yard SALE, conceptul e acelasi dar ne limitam la o sueta indoor, intre fete.

Cum noi (Anca Macavei, Adriana Taban & Gina Vadana) planuim sa ne mutam din apartamentul de la Armeneasca si sa ne lasam amprenta si in alte casute frumoase (eu in alta tara, chiar) ne-am hotarat sa ne re-evaluam posesiunile materiale. :)
Obiecte vestimentare noi sau vintage, dragute sau mai putin dragute dar care nu ne mai reprezinta in momentul de fata.. sau pe care nu le mai putem indesa in bagaje amagindu-ne ca 'poate o sa le port candva'. Cu greu si inima albastra, scoatem la vanzare cam jumatate din recuzita: pantaloni, rochite, camasi, posete, bratari, pantofi, jucarii de plus, saltele, etc... ati prins ideea, sper.
Cu marimi de la S la L si preturi incepand de la 5 ron la.. infinit :))
 

Promitem sa va asteptam cu muzica draguta si limonada gustoasa din partea casei. Ii multumim de pe acum si Iuliei (http://bucataruldingarsoni​era.blogspot.com/) ca ne va intretine cu dulciuri si alte bunatati pentru amatoare :D

Pregatim pana atunci si niste reviste, carti de joc, remi si board-game-uri ca sa animam atmosfera.
Everyone is welcome :)

1 comentarii:

Anonim | 27 iulie 2011 la 16:30

UPDATE!! Data este 29 iulie!
http://www.facebook.com/event.php?eid=119785234781729&view=wall