Narcotango Official Pre-Party la Shift Pub

Bestevent si Urban Bookings courtesy of Shift Pub te invita la pre-party !

Invitatii speciali ai serii : Narcotango

Incepand cu ora 17.00 membrii trupei Narcotango vor raspunde la toate intrebarile adresate de catre reprezentantii mass media, urmand ca de la ora 21.00 sa dam startul petrecerii.

Dupa succesul inregistrat in vara lui 2009, Narcotango revine in Romania. In data de 12 iulie incepand cu orele 20.00, trupa va concerta la Bucuresti, la Teatrul de Vara din Herastrau. Argentinienii au pregatit un show de exceptie, cu momente de dans, visuals si invitati surpriza!

Narcotango au primit nominalizari la Premiile Latin Grammy si Premiile Gardel in 2009. Anul trecut au lansat albumul Limanueva, nominalizat la Premiile Latin Grammy 2010 ca cel mai bun album de tango. Ca urmare a succesului obtinut cu acest album trupa a pornit un turneu international in principalele orase din America, Argentina si Europa!

Participarea la pre-party-ul Narcotango iti da sansa sa castigi una dintre cele 2 invitatii pentru care se va organiza o tombola la Shift, dupa miezul noptii dar si multe alte surprize ce vor fi pregatite pentru tine.

Single-urile Narcotango imbinte cu melodii semnate Gotan Project, Morcheeba, Tanghetto, Bajofondo, Manu Chao, TiPtiL sau Butterflies in My Stomach, se vor regasi in playlistul atent alcatuit de catre Dj-ul serii Vincent Vinyl [Urban Bookings] (http://myspace.com/vincentvinyl)

Drop by!
Intrarea libera, Shift pub se afla pe Str. Eremia Grigorescu, nr. 17 ( zona Piata Lahovari).

Pretul unui bilet la concertul Narcotango din 12 iulie este de 100 RON. Biletele sunt disponibile in reteaua Eventim, reteaua Magazinelor Diverta, Magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center parter, Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Muzica si Victoria, si online pe http://www.myticket.ro/, http://www.biletoo.ro/, http://www.blt.ro/, http://www.bilete.ro/, http://www.eventim.ro/ .

Pana pe 10 iulie la fiecare bilet cumparat primesti unul gratuit !
Un spectacol organizat de Bestevent si prezentat de Europa FM

Parteneri : Urban Things, Nights.ro, Hipmag, No3.ro, Yazee
Monopoly TV, Apropo.ro, 24FUN,Trilulilu.ro, Metropotam.ro,Ziare.com, Peteava.ro, Anyplace.ro, Bestmusic.ro, Calendarevenimente.ro, Casadetango.ro, Romania Libera, Iconcert.ro, ele.ro.

1 comentarii:

je_suis_la_gabrielle | 8 iulie 2011 la 21:40

Vand 2 bilete Narcotango! Pret 80 lei fiecare.
Detalii: YM - je_suis_la_gabrielle