The Light Cinema: Andre Riu live in Maastricht

The Light Cinema Prezinta : Andre Rieu: „LIVE in Maastricht”
In direct prin satelit
Exclusiv la The Light Cinema Liberty Center
23 iulie, ora 21.00, 50 lei/pers.
Acompaniat de faimoasa Orchestra Johann Strauss, Andre Rieu va concerta in data de 23 iulie 2011 la Maastricht, in Olanda, iar fanii sai din intreaga lume vor avea posibilitatea sa urmareasca spectacolul in direct prin satelit pe marile ecrane.
Cunoscut ca “Regele Valsului”, Andre Rieu a devenit faimos pe plan international, avand peste 2,5 milioane de CD-uri si DVD-uri vandute in tara sa natala (Olanda) si peste 20 milioane in intreaga lume. Un artist complet, Andre si-a dorit si a incercat mereu sa faca muzica clasica accesibila si pe placul tuturor.
Primul sau album "Strauss&Co" a declansat o adevarata nebunie in randul iubitorilor de muzica din tara sa natala. Piesa “the Second Waltz” ( Waltz No. 2 from Jazz Suite No. 2 by Dmitry Shostakovich) a urcat repede pe primul loc in topul 100 al hiturilor si a stationat un an intreg in primele 10 locuri. Au urmat multe alte piese care au intrat in top, iar Andre Rieu sustine anual concerte cu adevarat incitante pe toate continentele.
In timp, Andre Rieu a devenit o adevarata legenda.  
In fiecare an el sustine o serie de concerte in orasul sau natal, Maastricht din Olanda. Aceste concerte au loc in fata a mii de fani si se claseaza printre cele mai prestigioase evenimente culturale ale frumosului sau oras natal. 
 The Light Cinema, Liberty Center, Soseaua Progresului 151-171
 LA 10 MINUTE DE PIATA UNIRII
(Tramvaie: 8,11,23,25,32/Autobuze: 117,173, 220) PARCARE GRATUITA
PENTRU REZERVARI SI INFO: 021 3699740/ 021 3699797
Cumpara si rezerva bilete online pe: http://www.lightcinemas.ro/

1 comentarii:

Eva Szigeti, Cluj-Napoca | 25 iulie 2011 la 20:51

Andre Rieu, bun venit in Romania!

Din tara lalelelor, acest rege al valsului va incanta iubitorii de muzica cu a sa inimitabila arta de a ridica sufletele celor care il asculta.
Vioara sa magica, piesele clasice precum si cele noi ne vor duce intr-o lume minunata unde cu totii ne vom simti cuprinsi de aceleasi sentimente de dragoste, bucurie si implinire atat de caracteristice concertelor lui Andre Rieu.
Fie ca acest concert din Maastricht, transmis via satelit in cinematografele romanesti sa fie un prim pas spre o magie si mai puternica: concerte live in Romania.