Khidja lanseaza EP la Local Records

Local Records lansează astăzi, 27 iulie, release-ul numărul 07 semnat de Khidja. EP-ul este primul material discografic în această formula al duo-ului Andrei Rusu si Florentin Tudor. EP-ul este susținut și promovat de Burn Studios.

EP-ul se ascultă și se downlodează gratuit de la acest link:

Khidja declară despre acest material că este despre “asumarea unor riscuri pe care nimeni nu le ia, și nu neapărat în cel mai bun sens, despre piesa nimerită la ora potrivită, despre momente sexy si Cascade, filme cu soudtrack-uri bune, Rebecca de Mornay și altele.”
Khidja pun muzică și organizează petreceri în București de mai mult de 10 ani. Mixează deep disco și house, în general din anii ‘80 si ’90, Detroit techno și chiar new wave, progressive rock și latino sau ritmuri arabe devreme de dimineața.
Sound-ul lor este despre groove, cald și pregnant, făcut parcă pentru corpuri transpirate dansând pe acoperișuri deasupra străzilor gri ale orașului. Este aproape evident de ce au pus muzică alături de Moodymann, Idjut Boys, Tim Sweeney, In Flagranti sau DJ Spun.

0 comentarii: