Funky Breeze cu Margo - 30 iulie

Urban Music prezinta:
GET FUNKY!
Sambata, 30 iulie 2011, ora 22:00
@ Funky Breeze, Parcul Herastrau, intrarea Pescarus, Bucuresti

cu Margo [Urban Bookings] si Vinyl Speed Adjust - Eddy, Levii, K-nto.
Intrare: 10 lei inainte de miezul noptii, 20 lei dupa
Margo este o DJ-ita foarte tanara si cu foarte mult talent pe care ce odata ai ascultat-o nu te vei mai putea opri din dansat.  
A inceput cu dorinta de a studia pianul la 5 ani..…si a continuat mai tarziu ca eleva a Liceului de muzica "George Enescu" sectia pian principal.  A debutat cu o residenta la Amnesia,Mamaia .In paralel s a facut remarcata pe latura tech mixand aproape zilnic in timpul verii pe plaja la Café del Mar in Mamaia,si chiar starnind curiozitatea unor dj straini ca David Oliver din Austria sau Outwork ,cu care a facut si back2back, plus Warm-up-uri pentru DJ romani ca Optick,Adrian Eftimie,Libra,etc.
Au urmat Gossip Mamaia, Mojito Beach, Cotton Club din Constanta, Spider Club si in toamna lui 2007 o scurta rezidenta la Gossip Bucuresti dupa care a inceput colaborarea cu Forward Agency. Urmeaza giguri in cluburile bucurestene Kado,Nagual,Gossip,Studio Martin, Spider Club, Tago Mago, French Kiss Club, Tralala si petreceri de afterhours organizate de Nights.Ro si LoveEvents.
Seturile ei sunt dinamice si explozive,piesele sunt foarte atent selectate,stilul predominant fiind minimal-tech si techno.

Mai multe informatii si rezervari: 0755 505 505
Oferte la bar:
FINLANDIA Vodka + 2 x TRUE Tonic = 149 lei
JACK DANIEL's + 2 x TRUE Energy = 179 lei
GREY GOOSE Vodka + 2 x TRUE Tonic = 299 lei

0 comentarii: