Dana Art Gallery: Ferestre catre frumos de Alina Manole

Ferestre catre frumos, Alina Manole
Expoziţie de pictură semnată ALINA MANOLE
Expoziţia organizată de DanaArt Gallery, este gazduită de către Hotelul Epoque şi poate fi vizitată zilnic în perioada 20 iulie si 5 august 2011.
Vernisajul va avea loc pe data de 28 iulie începand cu ora 18.
Adresa Hotel Epoque , intrarea Aurora Nr 17 C, Cismigiu

CONCEPTUL EXPOZITIEI
Rama fiecarui tablou încadrează asemenei unei ferestre, o mică parte din lumea vazută sau imaginată de creatorul lucrării respective. Frumosul ne înconjoară sub diferite forme tot ce trebuie sa facem e să deschidem ochii şi să privim cu atentie in jur.
Suntem influenţaţi de tot ceea ce ne înconjoară şi suntem într-o permanentă căutare şi schimbare chiar dacă ne dăm seama de asta sau nu; anul acesta am avut de făcut pregătirile pentru un moment care marchează o schimbare în viata mea, cununia religioasă, aşa ca seria această de picturi e incărcată de muzicalitate poetică, exprimată visual binenteles.
Aceasta expoziţie reuneşte trăirile, preocupările care m-au frămantat în ultima vreme şi pe care le-am materializat pe suprafaţa bidimensională a panzei.

ALINA MANOLEGrafic designer, membra UAP.
Urmeaza Liceul de Arte N. Tonitza si apoi Universitatea de Arte Bucuresti, facultatea Design, specializarea Design Grafic (2003-2007). În perioada 2007-2009 urmează masterul, specializarea Design Grafic.
Alina Manole face parte din noua generatie în arta vizuală, devenind membră UAP din anul 2010.
http://www.alinamanole.wordpress.com/

0 comentarii: