Tuborg Green Fest Peninsula: Bilete

Biletele pentru cea de a IX-a editie a celui mai mare festival din Romania, Tuborg Green Fest Peninsula, pot fi achizitionate incepand de miercuri, 15 iunie.Cea mai mare distractie a verii incepe la Targu Mures pe 25 august, iar pana pe 28 august participantii vor avea parte de peste 70 de concerte si petreceri, pe malul Muresului, langa Complexul de Agrement Weekend! La fel ca la editiile precedente biletele pot fi cumparate din reteaua Eventim sau pe http://www.eventim.ro/, iar preturile raman aceleasi ca anul trecut.
Si ce ar fi preturile mici fara promotiile de rigoare? Astfel, in perioada 15 iunie – 15 iulie fanii Tuborg Green Fest Peninsula pot beneficia de Early Bird Promotion, platind pentru 4 zile de festival total doar 179 de lei.
Intre 16 iulie si 24 august pretul unui abonament va fi de 199 de lei, iar achizitionat la fata locului acesta are valoarea de 240 de lei. Biletele de o zi pot fi cumparate, si ele, la pretul promotional de 80 de lei in perioada 15 iunie – 24 august (ora 12), iar la fata locului un tichet va costa 100 de lei.Iar pentru ca distractia e si mai binevenita atunci cand e savurata dupa multa munca, elevii care anul acesta participa la examenul de Bacalaureat – si pot dovedi acest lucru cu actul de identitate si carnetul de elev – vor putea cumpara abonamentul Tuborg Green Fest Peninsula la doar 159 de lei, in perioada 15 iunie – 15 iulie.
Posesorii de STUDCARD pot obtine pana pe 19 august abonamentul Tuborg Green Fest Peninsula la pretul de 169 de lei.

0 comentarii: