Promotie la biletele pentru Narcotango

Turneul international pornit de Narcotango soseste si in Romania! Acestia vor sustine un show plin de pasiune si efecte vizuale in Bucuresti la Teatrul de Vara din Herastrau, pe 12 iulie!

Aceasta nu este singura veste buna pentru admiratorii formatiei argentiniene! Cei ce doresc sa vada show-ul Narcotango au in acest sfarsit de saptamana sansa sa cumpere bilete mai ieftine cu 15%! Asadar, oricine cumpara un bilet la Narcotango in perioada 16-19 iunie, va beneficia de un pret mai mic cu 15%! Astfel, pretul initial al biletului, de 100 de lei, se micsoreaza, cumparatorul platind doar 85 lei!

Aceasta promotie este valabila doar de joi pana duminica inclusiv, (16-19 iunie) si este disponibila doar la magazinul BILETOO.RO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s) si online pe www.biletoo.ro! In cazul in care comanda se face online, de pe www.biletoo.ro, plata poate fi facuta prin card sau ramburs, in ambele cazuri livrarea facandu-se la domiciliu, prin curier! De asemenea, exista si posibilitatea rezervarii biletelor, acestea putand fi ridicate personal de catre client de la unul din magazinele partenere Biletoo.ro.
Programul de reduceri „Promotia Saptamanii” apartine sistemului de ticketing BILETOO.ro, a inceput in luna martie si se va derula pe parcursul a 17 saptamani, aceasta fiind a 15-a saptamana in care se desfasoara! Conform programului, in fiecare saptamana un spectacol/concert de pe www.biletoo.ro are parte de o reducere de pret!

Dupa succesul inregistrat in vara lui 2010, Narcotango revine in Romania. In data de 12 iulie incepand cu orele 20.00, trupa va concerta la Bucuresti, la Teatrul de Vara din Herastrau. Argentinienii au pregatit un show de exceptie, cu momente de dans, visuals si invitati surpriza!

Narcotango a fost fondata de compozitorul si producatorul Carlos Libedinskyin in anul 2000, cand – dupa o perioada in care experimentase genuri muzicale precum rock, pop, blues, muzica medievala si renascentista – a inceput sa ia lectii de tango. “Narcotango s-a nascut cand, la finalul unei zile de repetitii, cateva cupluri au continuat sa danseze, trupurile lor epuizate de atatea ore de dans refuzand sa se opreasca”, marturisea el pe site-ul personal.

Narcotango au primit nominalizari la Premiile Latin Grammy si Premiile Gardel in 2009. Anul trecut au lansat albumul Limanueva, nominalizat la Premiile Latin Grammy 2010 ca cel mai bun album de tango. Ca urmare a succesului obtinut cu acest album trupa a pornit un turneu international in principalele orase din America, Argentina si Europa!

Pretul unui bilet este:
- 100 lei pret acces general (pret intreg) - cu reducerea de 15%, cumparatorul plateste doar 85 lei, numai in perioada 16-19 iunie!

0 comentarii: