Pachete Meet and Greet Lake of Tears

La concertul ce va avea loc pe 25 iunie la Arenele Romane din Bucuresti,  20 de fani vor putea sa-si intalneasca idolii!
 

Organizatorii concertului - Project Events au dat spre vanzare 20 de pachete Meet & Greet, special pentru fanii trupei Lake Of Tears! Aceste pachete contin: fotografie cu membrii trupei Lake Of Tears, afis cu autograf, precum si acces la petrecerea special organizata pentru membrii trupei Lake Of Tears, dupa terminarea concertului! Pretul unui asemenea pachet este de 200 de lei. Aceste pachete pot fi achizitionate doar sunand la numarul 0758 388 388 sau trimitand un e-mail la dumitru.sohan@biletoo.ro.   

In cazul in care un fan Lake Of Tears isi doreste sa ii poata intalni pe cei de la Lake Of Tears dar a achizitionat deja un bilet pentru acest concert, nu ar trebui sa fie dezamagit, pentru ca exista posibilitatea de a plati diferenta de pret si a schimba biletul simplu cu un bilet Meet & Greet. Acest schimb se poata face doar sunand la numarul de telefon de mai sus sau trimitand un mail la adresa de mail mentionata anterior.

Concertul ce va avea loc pe 25 iunie la Arenele Romane din Bucuresti face parte din turneul international de promovare a celui mai recent album al celor de la Lake Of Tears: „ILL WILL”!  In deschiderea concertului vor canta doua trupe foarte apreciate de publicul consumator de metal, doom-metal, goth-metal din Romania: Tiarra si Abigail.

Biletele pot fi achizitionate de la Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, Sala Palatului, Magazinele Flanco, Diverta, Victoria, Muzica, Palatul National al Copiilor, Chioscurile Adevarul si Statia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe BILETOO.ro, bilete.ro, myticket.ro, blt.ro, biletfan.ro, ticketpoint.ro sau biletedelatati.ro.

Preturile biletelor sunt urmatoarele:
1 aprilie – 24 iunie: 100 lei pret acces general
25 iunie (ziua concertului): 120 lei pret acces general

Concertul Lake Of Tears este un eveniment organizat de Project Events.

0 comentarii: