McCann Sleep Walk la NAG#5

POP UP GALLERY - str. Jules Michelet 18 - 0731034015
andrei_kaigorodov@mccann.ro

Galerie? Ce galerie? Aici e biroul nostru, aici sînt tovarășii noștri artiști pe care cînd îi lăsăm să-și facă de cap, fantasmagorii se întîmplă. Galeria a răsărit anul trecut și așa va face și anul ăsta. Scoate-ți somnul din cap, trebuie sa fii aici și gata. Repetă după noi, somnambulule: vineri vin la la McCann Sleep Walk!

SLEEPWALK - 19:00 - 04:00

BD/street art
artiști: AITCH, SADDO, SINBOY

Expoziția este concepută ca un follow-up al expoziției Nightshift de anul trecut, aproximativ aceeași artisti, același spațiu expozițional în interiorul clădirii McCann Erickson. Ilustrații, picturi pe lemn, pînză, carton, obiecte tridimensionale, sau intervenții pe pereții galeriei. La toate acestea se adaugă o sesiune de desenat pe un perete mare de sticlă, o nouă pictură murală în curtea din spate, care va culmina cu un live painting în noaptea deschiderii.
Imaginarul este același: oniric, irațional, criptic, cu sugestii, story-uri, simboluri răsărite din inconștient, din vis, printr-un proces creativ mai mult intuitiv decît rațional/conștient, proces care încearcă să traducă tocmai aceste sugestii, rămășițe, viziuni, impresii onirice, și să le transpună cumva în lumea \\\"reală\\\"- de unde și numele de SLEEPWALK, care poate duce cu gîndul de asemenea și la traseul parcurs de vizitatorii expozițiilor în timpul Nopții Albe a Galeriilor.

0 comentarii: