Lake of Tears - 25 iunie la Bucuresti

 Din martie 2011, consumatorii de concerte, spectacole sau teatru pot cumpara bilete si din reteaua de magazine Flanco. Se apropie perioada de vacanta si stim cu totii ca e greu de ales: concediu, concerte, cumparaturi... Zilele acestea, cumparatorii fideli ai magazinelor Flanco vor avea parte de o surpriza frumoasa!

In perioada 21 – 24 iunie 2011 poti cumpara bilete la concertul Lake Of Tears, exclusiv din reteaua de magazine Flanco, cu o reducere de 25%! Pretul biletelor este de 100 de lei, insa cu aceasta reducere fanii trupei pot achizitiona un bilet cu numai 75 de lei!

Aceasta promotie este valabila doar in reteaua de magazine Flanco in perioada 21-24 iunie si se deruleaza cu sprijinul BILETOO.RO.

      Mai jos se gaseste lista oraselor si a magazinelor Flanco in care se desfasoara promotia in Bucuresti (Afi Cotroceni, Cora Lujerului, Cora Pantelimon, Giurgiului, Bucuresti Stefan Cel Mare, Titan).

Lake Of Tears are in prezent 4 membri, provine din Suedia si abordeaza genul metal. Trupa a fost infiintata in anii ‘90 de catre Daniel Brannare, Jonas Eriksson, Mihael Larrson si Johan Oudhuis. In 2000 s-au despartit, au luat o pauza de cativa ani si s-au reunit in 2003.. Pana acum au lansat 7 albume iar de curand l-au lansat si pe cel de-al optulea. Noul produs muzical al nordicilor se numeste ILL WILL si se incadreaza in acelasi gen cu care suedezii si-au obisnuit deja fanii si pe care acestia l-au denumit: "laketearsian"!  Ultimul album contine 13 track-uri dintre care 10 sunt piese noi iar 3 sunt bonus live track-uri.

Peste cateva zile vor urca pe scena Arenelor Romane metalistii de la Lake Of Tears! Concertul este organizat de Project Events, este programat pentru sambata 25 iunie si promoveaza noul album al nordicilor: „ILL WILL”! In deschidere vor canta trupele romanesti Tiarra si Abigail.

Accesul catre Arenele Romane poate fi facut prin parcul Carol, (intrarea principala din rondul Carol) sau din strada Cutitul de Argint, nr 26. Mijloace de transport in comun:
Metrou Eroii Revolutiei, Tineretului - M2
RATB: Tramvai 7 - Dr. Istrati

Evenimentul isi va deschide portile pentru public incepand cu ora 18.00. Prima trupa ce va concerta va fi Tiarra, in jurul orei 19.00, fiind urmata de Abigail, in jurul orei 20.00! Cei de la Lake Of Tears vor urca pe scena la ora 21.00!

La Arenele Romane, accesul nu va fi permis cu: sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere sustinute de tije metalice sau de lemn, spray-uri, scaune, arme, bauturi sau mancare, obiecte contondente, animale de companie, lanturi, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil) sau aparate de inregistrare audio-video. De asemenea, in caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat sa-si aduca pelerine de ploaie.

Toate informatiile de acces sau eventualele modificari vor fi afisate pe www.projectevents.ro.

0 comentarii: