Expirat la B'estfest Summer Camp

Vara asta, atmosfera din Vama Veche se muta pentru un weekend mai aproape de Bucuresti, deoarece cateva dintre mai tari terase si cluburi din Bucuresti si din Vama se vor afla anul acesta la B’ESTFEST Summer Camp!
Expirat isi face astfel program de weekend la iarba verde pentru fanii B’ESTFEST, amenajandu-si o terasa in cadrul B’ESTFEST Park
 Expirat este simplu explicat ca “party music club”, adica cel mai bun loc pentru o petrecere in adevaratul sens al cuvantului: muzica, atmosfera, oameni. Cu o varietate impresionanta de ritmuri de la muzica electronica pana la alternativ, indie, rock, old hip-hop sau disco, Expirat este unul dintre cele mai cautate cluburi bucurestene si din Vama Veche, asteptandu-si publicul cu o altmosfera calda, prietenoasa, si un playlist de party! Urmeaza trei zile pline de muzica si dans pana la rasarit, bere extra rece, voie buna si amintiri de neuitat. La pupitrul de mixaj vor fi Coty, Ioan, si George, programul pregatit pentru cele trei zile de festival putand fi sintetizat in doar trei cuvinte: “supradoza de piese” - mash up music intr-un melanj perfect de alternativ, indie, breaks, rock, funk, disco, muzica mai veche si new-releasuri, in cel mai pur stil Expirat. In pauza dintre doua beri, cei prezenti la Expirat pot arde calorii la jocurile de fussball, Fussball Academy punand la dispozitia petrecaretilor nu mai putin de patru mese la care cei interesati isi pot incerca indemanarea si talentul... fotbalistic.

Prezentat de Ciuc Premium si Coca-Cola, B’ESTFEST Summer Camp se va desfasura in perioada 1-3 iulie, la iarba verde, pe islazul comunei Tunari, langa lacul Pasarea, la doar zece minute de Piata Presei Libere. 

0 comentarii: