Biletoo.ro iti ofera reduceri la biletele de concert

Biletoo a initiat in urma cu cateva luni programul de reduceri ’’ Promotia Saptamanii’’, program ce se apropie de final! Pentru ca romanii consumatori de concerte au fost cumparatori fideli ai retelei Biletoo, in colaborare cu organizatorii de concerte, Biletoo le va rasplati fidelitatea!
           
In perioada 10-19 iunie vor fi reduceri de 10% la 6 dintre concertele de pe biletoo.ro!      

Pentru a beneficia de acest program trebuie doar sa pastrezi cotorul biletului de intrare de la concertul Scorpions si sa vii cu el la magazinul Biletoo din Unirea Shoping Center (parter) in perioada 10-19 iunie si primesti o reducere de 10% la achizitionarea unui bilet la unul din urmatoarele concerte: Lake Of Tears, Narcotango – Best Tango, Samaia The Georgian Legend, Ost Mountain Fest 2011, Christmas with Demis Roussos si Spargatorul de nuci - Balet pe gheata by Saint Petersburg State Ballet on Ice.  

Intrucat in perioada 9-12 iunie este in derulare „Promotia Saptamanii” la biletele concertului Lake Of Tears cu 15% reducere, Biletoo anunta pe aceasta cale ca cele doua promotii nu se cumuleaza.
       
BILETOO.RO este cel mai complex sistem de vanzare de bilete din Romania. Biletele se pot achizitiona online, prin ramburs sau cu plata prin card iar livrarea se face prin curierat sau se pot ridica personal de la unul din magazinele partenere BILETOO.RO. De asemenea, exista si posibilitatea rezervarii biletelor.

BILETOO.RO gazduieste vanzarea de bilete pentru teatru, concerte, spectacole si targuri. In acest moment, pe BILETOO.RO se pot gasi bilete la concerte precum Scorpions, Lake Of Tears, Samaia, B’Estfest...etc.
 
Pentru mai multe detalii vizitati www.BILETOO.ro!

0 comentarii: