B'estfest : Detalii acces si program scene

A inceput numaratoarea inversa pentru B’ESTFEST Summer Camp 2011, si pentru ca nimic ca nu strice distractia si experienta celor trei zile de festival, informatiile referitoare la spatiul de desfasurare, modalitatile de acces si zona de camping se vor dovedi foarte utile. B’ESTFEST Summer Camp se va desfasura in perioada 1-3 iulie, la iarba verde, pe islazul comunei Tunari, langa lacul Pasarea, la doar zece minute de Piata Presei Libere.

Editia de anul acesta a festivalului s-a mutat de pe betoanele orasului in mijlocul naturii, transformandu-se intr-o adevarata tabara de vacanta! Departe de nebunia centrului orasului, dar suficient de aproape pentru o vizita de o zi pentru cei care nu vin cu cortul, B’ESTFEST PARK este usor accesibil folosind transportul in comun: microbuzul 445 poate fi luat de pe refugiul de tramvai al liniei 16 si 36 (din statia de metrou Pipera) sau de la Statia Baneasa S.A. De asemenea vor exista linii de transport speciale ce vor asigura transportul din puncte “cheie” ale orasului spre B’ESTFEST Park si invers, inclusiv pe timp de noapte, traseul acestora urmand a fi anuntat in zilele imediat urmatoare.
Si pentru ca incepand din acest an “B’ESTFEST goes green”, este recomandat transportul cu bicicleta sau folosirea la capacitate maxima a locurilor din masina – car pooling. Exista mai multe trasee prin care se poate ajunge in B’ESTFEST Park, pe islazul comunei Tunari din Str. Stefan cel Mare (la piciorul noului pod de peste Sos. de Centura), avand legatura cu Sos. Bucuresti-Ploiesti (DN1), Bd. Pipera-Tunari, Soseaua de Centura. Dinspre Piata Presei Libere se poate ajunge pe traseul Sos. Bucuresti-Ploiesti - Str. Erou Iancu Nicolae – Bd. Pipera-Tunari - Str. Stefan cel Mare, dinspre statia de metrou Pipera pe Bd. Dimitrie Pompei – Sos Petricani – Bd. Pipera Tunari - Str. Stefan cel Mare, de pe DN1 putand fi ales fie traseul pe Sos. de Centura - Calea Bucuresti- Str. Stefan cel Mare, fie cel pe Str. 23 August – Str. 1 Decembrie - Str. Stefan cel Mare.

Acces & Camping - Accesul in zona de festival se va face incepand cu ora 16:00 in prima zi de festival, vineri 1 iulie, urmand ca sambata si duminica publicul sa poata avea acces inca de la ora 12:00. Concertele pe scenele principale vor incepe dupa ora 17.30 vineri, respectiv 16.30 sambata si duminica, urmand ca in toate cele trei zile, dupa show-urile headliner-ilor, party-urile sa continue in Dance Arena si la terasele din spatiul de festival. In cadrul B’ESTFEST Park vor exista mai multe zone de atractii, precum Sports Area, Playground, Lake Lounge, Arts & Crafts, Bazzar, Green Village, unde publicul va avea la dispozitie diverse activitati sportive, artistice, culturale, de relaxare sau distractie, pana seara tarziu.

O alta noutate a acestei editii este zona de Camping, dotata cu toate facilitatile necesare unei sederi cat mai placute (toalete, lavoar, dusuri cu apa calda, bacanii etc.). Accesul in zona de camping este permis incepand de vineri, ora 10.00 (pana luni, ora 14:00), numai celor care detin un voucher de camping. Voucherul poate fi achizitionat atat in avans cat si de la locatie, in zona de camping putand sta in baza acestui voucher atat persoanele care au bilet de o zi sau doua, cat si cele care detin un abonament pentru toate cele trei zile de festival. In incinta festivalului va exista un spatiu special amenjat de unde se vor putea achizitiona corturi, saci de dormit, spray-uri anti insecte, precum si alte echipamente de camping.
De asemenea, cei care nu detin un cort pot inchiria unul in avans, cei interesati putand afla mai multe detalii de pe site-ul offcial al festivalului – sectiunea Camping.

Biletele pentru festival sunt disponibile la preturile de 125 lei biletul de o zi, 265 de lei abonamentul de 3 zile si 15 lei voucherul de camping, acestea putand fi achizitionate online, de pe http://www.myticket.ro/ sau din reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, Sala Palatului sau The Ark (Uranus 150). De asemenea, copii sub 12 ani au gratuitate, iar cei care vor sa mearga cu gasca la festival pot beneficia de o reducere de 50% din pretul biletelor daca vin in grupuri de minim 10 persoane. Mai multe detalii si informatii referitoare la B’ESTFEST Summer Camp 2011 sunt disponibile pe http://www.bestfest.ro/.

0 comentarii: