Urban Music Things ep.01 - TiPTiL

Urban Music Things este initiativa ce va promova timp de 1 saptamana unele din cei mai importanti si placuti auzului muzicieni ce merita atentia ta.
Muzicantii vor fi, in mare parte, romani dar vom incerca sa aducem in atentia ta si trupe si cantareti din restul Europei. Cum va functiona? Timp de 6 zile vom avea in fiecare zi informatii, poze si muzici ale artistului ales, pentru ca in ziua 7 sa adunam totul intr-un podcast si interviu exclusiv. So.....let the show begin iar balul este deschis de trupa TiPtiL.
Raluca Staicu (voce), Adina Dură (voce), Bujor Stoicovici (chitară bas, contrabas), Ciprian Moisescu (tobe) şi Creţu (chitară).

Cândva, prin 2009, o parte din membri fostei trupe Baba Novac (trupă care a scos în anul 2001 primul album acid jazz din Romania, intitulat „Pastel Acid”, album ce a fost un real succes), au decis la un pahar de voie bună şi amintiri frumoase să înceapă o nouă aventură muzicală, astfel a aparut TiPtiL.
La nici un an de existanţă, TiPtiL a participat la Stufstock Newcomers Stage şi s-a calificat până în finala de la Vama Veche, unde a obţinut şi premiul Fundaţiei pentru Tineret Buzău, ce a constat în susţinerea unui recital la Festivalul de jazz şi blues „Bluzău”. [va continua]
  TiPtiL - Hai! by TiPtiL

0 comentarii: