Update: I Love Festival in Padurea Paulesti

La I LOVE FESTIVAL nu exista plictiseala. Pe lânga cei 50 de DJ si artisti fenomenali, în padurea Paulesti vor avea loc o multime de activitati si actiuni menite sa capteze esenta festivalului si în timpul zilei. Fie ca joci un fotbal cu prietenii sau încerci o specialitate culinara, ai la dispozitie diverse metode de relaxare, înainte sau dupa o noapte plina de muzica si dans!
Hip-Hop Culture! Te provocam! Cei care se considera suficient de creativi pentru scena Fusion Stage de la I LOVE FESTIVAL se pot inscrie la concursul de Graffiti si battle-ul de B-Boy si isi pot da frau imaginatiei! Ollie Gang Shop pune în joc premii de peste 1500 RON, iar Padurea Paulesti îti ofera spatiul necesar de exprimare libera! Toti cei ce participa castiga admiratia publicului dar si vouchere în valoare de 1500 RON pe care le pot valorifica la Ollie Gang Shop pe haine sau can-uri MTN94, tricouri de la cel mai nou nume de fashion 100% românesc, BOLD Fashion, suport de voie buna de la Captain Morgan si produse de la Smoking!

Concursul de graffiti începe vineri, 27 mai, la ora 14:00, când se va lansa tema concursului pentru participanti si se încheie sâmbata, 28 mai, la ora 18:00. Inscrierile se fac trimitand 3 poze (nu schie) cu lucrari graffiti proprii la adresa de e-mail: graffiting@ilovefestival.ro. În timpul concursului atmosfera va fi întretinuta de Dj Chill Will. Se vor forma 7 echipe care vor avea fiecare câte un panou de 7,5x2.5 m. Tema concursului va fi aflata la fata locului. I LOVE FESTIVAL si juriul format din ERPS, Science, Serm si Jondoe vor mentine crativitatea si spontaneitatea! Câstigatorul se va anunta sâmbata, 28 mai, la ora 18:00.

Concursul de B-Boying începe sâmbata, 28 mai la ora 12:00 si dureaza 6 ore, dupa care va fi marea finala. Înscrierea se face la fata locului, începând cu ora 10:00, sau rezervand un loc în primii 10 participanti, trimitând un filmulet de prezentare la adresa de e-mail: b_boying@ilovefestival.ro. Premiile constând în tricouri vor fi oferite de Bold, juriul va fi bineînteles publicul, plus un invitat din domeniu, iar de muzica se va ocupa Dj Grigo. Nu trebuie ratata ocazia de a participa la cel mai complet si coerent eveniment hip-hop din tara gazduit de I LOVE FESTIVAL. Pe Fusion Stage se vor reuni toate cele patru elemente ale culturii hip-hop: turntablism, MC-ing, graffiti, b-boying si breakdancing.

Chill Out Area! Vesti bune pentru cei dornici de relaxare! I LOVE FESTIVAL ofera o scena suplimentara patronata de GrooveON, unde vor avea loc jam session-uri si mixuri chill. Sunt pregatite hamace confortabile într-un ambient MinorSwing, servire ireprosabila si linistitoare cu meniu ce variaza între ceaiuri, cafele, sandwich-uri si raw food. În centrul octogonului se va amenaja o vatra traditionala, iar în zona expo un atelier de metaloplastie si standuri unde vor fi oferite spre vânzare bijuterii hand-made. Chill out, smoke, dream, enjoy!

Background sonor va fi asigurat non-stop de DJ-ii: Jo.E, UFE, Zicu, MartianArts, Underwing, Hado, Miss I, RastahFairy, US, Damian, Tzuc, Rotopercutor (Borac, Batz), THK (evolution worx), Gospo (evolution worx), Option Zero si Gonzo, iar background-ul vizual de VJ-ii Paul si Razvan Popa

La I LOVE FESTIVAL se face si miscare, pentru a fi în forma! Cei mai sportivi dintre participanti au la dispozitie un teren de fotbal si unul de baschet. Atât vineri, 27 mai, cât si sâmbata, 28 mai, în timpul zilei, se vor desfasura campionatele I LOVE FESTIVAL. Doritorii se pot înscrie la intrare sau în prealabil pe e-mail, la sport@ilovefestival.ro. Cei care formeaza deja o echipa sunt rugati sa specifice acest lucru, restul fiind distribuiti pe loc. În plus, microbistii pot urmari în direct pe un ecran imens finala Champions League! Cel mai bun loc în care se poate vedea finala este, dupa Wembley, chiar padurea Paulesti! Fanii Barcelona sau Manchester United, pot sarbatorii imediat dupa finala pe una din scenele I LOVE FESTIVAL.

De asemenea sunt pregatite si standuri de Food & Drinks, Tabacoo, Stand-up Comedy si Tatoo. La standul de Food se vor servii JazzyChips - se ia un cartof, se spiraleaza, se aromatizeaza dupa gustul clientului si se prajeste la minut în fata acestuia. O spirala de cartof costa 5 lei. Cartofii Chipstix se servesc direct pe frigaruia de bambus, într-un servetel, ceea ce face ca gustarea sa fie cu atât mai haioasa. De asemenea si Munchy Sinners, pentru cei in cautarea unor retete autentice, delicioase si 100% naturale. Toate aceste retete au fost încercate si testate de catre mari pasionati înainte de I Love Festival. Standul de tabaco este gazduit de Kavatza, care reprezinta o gama de accesorii adresate fumatorilor de tutun si nu numai. La standul special de Tattoo se fac tatuaje dar si body-piercing.

Organizatorii îsi exprima dorinta de a respecta natura si deci de a ne respecta pe noi însine prin adoptarea unei atitudini pro-ecologiste. Astfel, participantii vor avea la dispozitie un numar mare de toalete ecologice, precum si cosuri de gunoi, iar recipientele pentru mâncare si bautura sunt 100% biodegradabile. În consecinta, padurea ne va primi cu bratele deschise, dar tine de noi sa o pastram curata chiar si dupa 3 zile de distractie.

BILETE:

În avans: 70 RON pentru toate cele 3 zile (acces la orice ora) la Diverta, Urbo.ro, myticket.ro si biletoo.ro, magazinele Ollie Gang Shop si Outwear, Pizzeria Maxx

La intrare:

- 50 RON vineri si sâmbata între orele 20:00 si 06:00,

- 30 RON sâmbata si duminica între orele 06:00 si 20:00


TRANSPORT:

- DN1 (iesirea Bucuresti – Ploiesti) >> dreapta pe DJ155, imediat dupa centura Ploiestiului

- 20 de perechi de trenuri pe relatia Bucuresti Nord – Ploiesti Sud

- Microbuze spre Ploiesti de la Casa Presei si microbuze din Gara Ploiesti la locatia festivalului

0 comentarii: