Promotie bilete concert Opeth si Katatonia la Bucuresti

REDUCERE DE 25%
la biletele pentru concertul OPETH & KATATONIA


Timp de o saptamana, in perioada 6 - 13 mai, biletele la concertul OPETH & KATATONIA pot fi achizitionate cu o reducere de 25%.

Biletele sunt disponibile online la Eventim.ro si in retelele magazinelor Germanos, Orange¸Vodafone, Domo, in librariile Humanitas si Carturesti si au urmatoarele preturi:
  • 82 lei - in fata scenei
  • 97 lei - in tribune
  • 412 lei - “Rock 6-Pack” (5+1 gratis), precum si 6 beri gratis.

OPETH si KATATONIA, doua din revelatiile muzicii rock-progresive ale ultimului deceniu, vor canta pentru prima oara pe aceeasi scena in Romania pe data de 5 iunie, la Arenele Romane din Bucuresti.

Ambele formatii s-au format la inceputul anilor 90 in Stockholm, Suedia si au atras inca de la debut atentia publicului de metal si a criticii de specialitate prin muzica fara compromisuri, directa si dura in cazul OPETH si melancolica, cu versuri apasatoare, a trupei KATATONIA. Stilul muzical al celor doua trupe a evoluat de-a lungul timpului: OPETH a incorporat elemente de muzica progresiva in genul Dream Theater cu influente folk, blues, clasica si jazz, iar KATATONIA de muzica gotica si alternativa. Alaturi de Anathema, My Dying Bride si Paradise Lost, KATATONIA sunt considerati precursorii stilului doom/gothic metal.

Concertul OPETH & KATATONIA din 5 iunie 2011 este produs de One Event si Show Department.

0 comentarii: