Pachete Meet and Greet The Scorpions

La concertul eveniment al trupei Scorpions din 9 iunie, de la Bucuresti, 25 de fani vor putea sa-si intalneasca idolii!

Se pare ca vineri 13 nu este o zi cu ghinion deoarece organizatorii concertului Scorpions le-au facut o surpriza fanilor si au scos la vanzare 25 de pachete Meet & Greet! Aceste pachete se pot cumpara incepand din data de 13 mai si contin: fotografie cu membrii trupei Scorpions, bilet VIP, acces VIP, catering gratuit in spatiul special amenajat, afis cu autograf, CD cu autograf, iar pretul este de 1000 RON. Aceste pachete pot fi achizitionate doar sunand la numarul 0758 388 388 sau trimitand un e-mail la dumitru.sohan@biletoo.ro!  
Legendara trupa Scorpions si-a anuntat retragerea in plina glorie, motiv pentru care ultimul lor turneu - “Get Your Sting And Blackout World Tour”, ce trece si prin Romania, are parte de un succes nebun in randul fanilor! Dupa 40 de ani de cariera si mii de concerte sustinute pe tot globul, trupa Scorpions isi face iesirea din randul greilor rock cu un ultim album numit „Sting In The Tail”!

Concertul de adio va avea loc pe 9 iunie la Bucuresti, la Zone Arena! In deschiderea concertului vor canta doua trupe foarte apreciate de publicul din Romania si nu numai: Trooper si Christian Becker & Avenue.

Biletele pot fi achizitionate de la Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile si chioscurile Adevarul, Sala Palatului, Libraria Eminescu, Magazinele Victoria, Diverta, Muzica, Flanco, Palatul National al Copiilor si Statia de Metrou Unirii 1. Pentru cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe BILETOO.ro, bilete.ro, myticket.ro, blt.ro, biletfan.ro sau ticketpoint.ro.

Preturile biletelor sunt urmatoarele:
128 lei – Gazon B
190 lei – Gazon A
265 lei – Golden Circle
350 lei – Tribuna

Concertul Scorpions este un eveniment organizat de Project Events!

0 comentarii: