I Love Festival 27 - 29 mai Padurea Paulesti

I LOVE FESTIVAL este primul eveniment muzical de amploare organizat în natură, între 27 și 29 mai, la Pădurea Păulești! O adevărată experiență în care muzica se îmbină cu verdele pădurii, în decursul celor 3 zile de diversitate și voie bună. Indiferent că vrei să scapi de betonul din oraș sau vii numai pentru muzică, I LOVE FESTIVAL îți garantează o mega-distracție în aer liber, la soare, la iarbă verde, cu cei mai buni artiști și DJ în line-up.
Cele 4 scene pe care vor evolua aceștia sunt:
♥♥♥♥♥ MAIN STAGE ♥♥♥♥♥ Techno // Electro // Minimal // Deep house // Tech-house // Synth-pop’
Atracția principală a festivalului, cea mai mare scenă va găzdui headlinerii, DJ-ii de top pe care nu trebuie să-i ratați. Vineri, berlineza Ellen Allien aduce sound-ul Bpitch Control în România, iar francezul Sebastien Leger vine cu un aer fresh de house. Sâmbătă, mult-așteptatul DJ legendar de techno Kevin Saunderson mixează în pădure, pe aceeași scenă cu Industrialyzer, un exponent al “noului” techno, mai rapid și la fel de interesant. Scena locală este reprezentată de crema DJ-ilor români, începând cu Optick, în prezent numărul 1, și continuând cu Rosario Internullo, Kool, Negru, Narcissa și Mahony, DJ foarte cunoscuți și cu mulți fani prezenți la toate petrecerile.
Vineri, 27 mai: Ellen Allien ♥ Sebastien Leger ♥ Rosario Internullo ♥ Negru ♥ Kool Sâmbătă, 28 mai: Kevin Saunderson ♥ Industrialyzer ♥ Optick ♥ Narcissa ♥ Mahony
♥♥♥♥♥ SELECTRO STAGE ♥♥♥♥♥ Breakbeat // Drum & bass // Dubstep // Garage // Two-step // Electro
Marika și D-Laid patronează scena Selectro, o transpunere în aer liber a petrecerilor demențiale din fiecare miercuri. Iubitorii breaks și drum&bass sunt răsfățați la această scenă cu trupe și DJ de excepție, de la Slyde, cel mai de succes proiect Finger Lickin’, la celebrul Ed Rush, responsabil pentru multe producții Virus. Nu vor lipsi Deekline, unul din pionierii sound-ului “booty breaks”, live-act-ul demențial Șuie Paparude și nici trupa înființată de fostul lor solist Cezar împreună cu Bogdan Popoiag, R.O.A. Vor mai mixa aici beats’nbreaks și multe alte nebunii Gojira și Bully pe 27 mai, respectiv Dropdread și NotSoCommonDJ, pe 28 mai.
Vineri, 27 mai: Slyde ♥ Șuie Paparude ♥ Gojira ♥ Marika ♥ Bully 
Sâmbătă, 28 mai: Ed Rush ♥ Deekline ♥ R.O.A. ♥ D-Laid ♥ DropDread ♥ NotSoCommonDJ
♥♥♥♥♥ FUSION STAGE ♥♥♥♥♥ Hip-hop // Indie // Alternative // Trip-hop // Experimental // Funky // New age
Cei care doresc o alternativă o pot găsi pe aria Fusion, unde din prima seară (vineri, 27 mai) se vor reuni cele patru elemente de bază ale culturii hip-hop: turntablism, MC-ing, graffiti și breakdancing. Vor susține lirici grele cei mai în vogă MC și trupe ale momentului: Norzeatic aka Vexxatu Vexx împreuna cu Khidja Live Band (Electric Brother - bas, Alex Anastasiu - vibrafon, Tavi Scurtu - tobe), Paraziții, CTC, membrii Armada Cedriy2k, Carbon și Aforic; aceștia sunt dublați de grei ai turntablismului românesc: FaiboX din Turntable Science, membrii Facem Records Dj Chill Will, Dj Sauce și Dj Grigo, UFE & Zicu. Evenimentele se vor derula și a doua zi până seara, când Dj Chill Will va asigura ambianța în cadrul concursului de graffiti, iar Grigo va pune în mișcare trupurile celor de la b-boy battle-ul de breakdance. În cea de-a doua seară (sâmbătă, 28 mai) pe scena Fusion vor cânta live câteva trupe românești indie excelente, precum Les Elephantes Bizarres, The Mood, The Mono Jacks și Tolouse Latrec. DJ Teo de la celebrul Club A va mixa în deschidere.
Vineri, 27 mai: Paraziții ♥ CTC ♥ Aforic ♥ Carbon ♥ Ufe & Zicu ♥ Norzeatic & Khidja (Live Band) ♥ Cedriy2k ♥ Dj Grigo ♥ FaiboX ♥ DJ Sauce ♥ Chill Will 
Sâmbătă, 28 mai: Les Elephants Bizarres ♥ The Mood ♥ The Mono Jacks ♥ Toulouse Lautrec ♥ DJ Teo
♥♥♥♥♥ DISCOBALL STAGE ♥♥♥♥♥ Disco // Funky // House // Deep house // Minimal // Tech-house // Italo
Petrecerea merge non-stop în zona Discoball, unde fanii deep & disco își vor putea satisface pofta de dans pe seturile unor DJ foarte apreciați pe scena bucureșteană și nu numai. Britanicul Chris Simmonds revine în România pentru a demonstra că house-ul său este preferat în inimile noastre. Vor mixa în același luminiș discoball cei trei membri AWD House, Kosta, Narcis, Piftek, dar și duo-ul format din Vania & Thornado, OK Corral. O impresionantă înșiruire de DJ autohtoni vor genera cu siguranță cea mai pozitivă energie pe această scenă, unde noțiunile de timp, oră, ceas, program se pierd în muzică. Be there!
Line-up: Chris Simmonds ♥ OK Corral ♥ VRT ♥ Bogman ♥ Jay Bliss ♥ Mihai Popoviciu ♥ AWD House ♥ Rotopercutor ♥ Hado ♥ Miss I ♥ Onu ♥ Kendre ♥ Piuk ♥ Mihai Amatti ♥ Flat ♥ Ilău ♥ Nusha ♥ Giuser ♥ Dragoș Rusu ♥ HiJack ♥ Fouchat ♥ Oliviu ♥ Deysa ♥ Vălău
În timpul zilei, I LOVE FESTIVAL oferă diverse metode de relaxare împreună cu prietenii, înainte sau după o noapte plină de muzică și dans!
♥ scene de stand-up comedy și improvizație, aproape la fel de tari ca Seinfeld
♥ cort de relaxare cu perne, pe principiul chill-out; bătaia cu perne nu este exclusă
♥ terenuri de baschet și fotbal, unde se pot juca gratuit partide și chiar campionate
♥ concurs graffiti și b-boy battle, unde vor participa crew-uri din București și din țară
♥ camping cu 500 de locuri pentru cei care doresc să își petreacă întreg festivalul în natură
♥ Food Court cu mâncare diversă, de la I Siciliani Patiseria Tipica și alte bucătării mobile
Organizatorii își exprimă dorința de a respecta natura și deci de a ne respecta pe noi înșine prin adoptarea unei atitudini pro-ecologiste. Astfel, participanții vor avea la dispoziție un număr mare de toalete ecologice, precum și coșuri de gunoi, iar recipientele pentru mâncare și băutură sunt 100% biodegradabile. În consecință, pădurea ne va primi cu brațele deschise, dar ține de noi să o păstrăm curată chiar și după 3 zile de distracție.
BILETE:
În avans: 70 RON pentru toate cele 3 zile (acces la orice oră) la Diverta, Urbo.ro, myticket.ro și biletoo.ro, magazinele Ollie Gang Shop și Outwear, Pizzeria Maxx
La intrare: 50 RON vineri și sâmbătă între orele 20:00 și 06:00, 30 RON sâmbătă și duminică între orele 06:00 și 20:00

TRANSPORT:
DN1 (iesirea Bucuresti – Ploiesti) >> dreapta pe DJ155, imediat dupa centura Ploiestiului
20 de perechi de trenuri pe relatia Bucuresti Nord – Ploiesti Sud
Microbuze spre Ploiesti de la Casa Presei si microbuze din Gara Ploiesti la locatia festivalului.

0 comentarii: