Gamers Party in Kulturhaus

Joi, 19 mai 2011, Lowden şi Kulturhaus vă invită la primul Gamers’ Party din România, eveniment dedicat tuturor fanilor jocurilor, gamerilor înrăiţi, devoratorilor de benzi desenate, dar şi celor care au experimentat cel puţin o noapte întreagă pe console, PC sau chiar pe board games.

Gamers’ Party este un concept marca Lowden, un experiment care urmăreşte să unească şi „geografic” oamenii deja uniţi de pasiuni comune precum jocurile video, benzile desenate şi muzica bună.

Lowden doreşte, astfel, să pună bazele unui lanţ de evenimente dedicate jocurilor video, board games, card games şi benzilor desenate, culminând cu o surpriză de proporţii ce va lua parte în toamna anului 2011!

Din cuprins:

Simulatoare & Console: te joci GRATIS pe simulatoarele şi consolele instalate în Kulturhaus! Avem cele mai noi şi mai tari jocuri, pe echipamente de ultimă generaţie!

Game & Comic Exchange: dacă aveţi pe-acasă jocuri pe care le-aţi terminat sau benzi desenate pe care nu le-aţi înrămat încă, aduceţi-le cu voi la Gamers’ Party! Găsiţi pe cineva cu care să faceţi schimb, împrieteniţi-vă şi bucuraţi-vă apoi de „achiziţiile” făcute.

Cosplay: vă provocăm la originalitate şi vă aşteptăm să vă etalaţi costumele personajelor preferate din jocuri şi benzi desenate.

Guitar Hero: doi profesionişti de Guitar Hero vor face o demonstraţie a celui mai vândut joc din toate timpurile, chiar pe scena Kulturhaus!

Concerte: „jucători” în ale muzicii, trupele Astero, Paradox şi Up To Eleven sunt alături de Gamers’ Party, pentru a asigura atmosfera petrecerii.

Doogle.ro (fostul ramaicopil.ro) este cel mai mare furnizor pentru închirieri de jocuri şi console din Bucureşti şi a acceptat să fie alături de Gamers’ Party cu unele dintre cele mai bune şi mai noi simulatoare, console şi jocuri, precum şi cu o demonstraţie de Guitar Hero!

Şi acum, pentru că avem şi trei trupe care vor concerta pe scena din Kulturhaus, să le lăsăm să se prezinte:

„În mai 2009, la ceas de seară, Astero apasă pentru prima oară pedala de distors în formula stabilă cu Laura la voce şi ciocolată caldă, Jojo la corzi groase, Vlad la unele mai subţiri şi Claudiu la nici un fel de corzi, el în schimb fiind dotat cu un metronom plin de intenţii bune. Motivaţia existenţei trupei e uşor de explicat: ne place să cântăm, ne place cum cântăm şi ne place când şi altora le place cum cântăm.

Ca orice trupă care se respectă, Astero a trecut prin mai multe schimbări de componenţă (singura constantă fiind căţeluşa rezidentă a sălii de repetiţie, pe numele ei, Vlăduţ), ca şi prin schimbări de nume: plecând de la Sales (considerat nepotrivit, adresându-se aproape exclusiv publicului feminin) până la Laura and the Powerpuff Girls (iarăşi nepotrivit, deşi Laura tot speră ca o să ne răzgândim). Până la urmă ne-am oprit la numele actual, o anagramă a iniţialelor expresiei Emotional Range Of A Tea Spoon. Expresia e mai degraba ironică, dat fiind specificul versurilor trupei, bazate mai mult pe introspecţie şi definirea sentimentelor şi gândurilor proprii decât pe descrierea evenimentelor exterioare; în acelaşi timp, aster înseamnă stea în greacă, ceea ce spune multe despre aşteptările noastre de la viitor.”

“Trupa Paradox s-a născut la finalul anului 2009, la iniţiativa celor doi prieteni pasionaţi de chitară: Tibi Galea şi Răzvan Clacan.
În scurt timp li s-au alăturat, pe rând, şi restul membrilor.
Deşi trupa a suferit mici modificări de componenţă, în formula actuală, cu Alex Popescu la tobe, Ştefan Cacior la bass şi Vlad Cristea – voce, cei doi chitarişti, Tibi şi Răzvan, simt că sunt pe un drum bun.

Pentru Paradox, anul 2010 a fost foarte important, fiind anul de debut al trupei pe scenele  live din Bucureşti. Pe lângă invitaţiile de a cânta la diferite concerte, anul 2010 a fost marcat de un eveniment important pentru trupă, prin câştigarea preselecţiei pentru deschiderea festivalul OST Mountain 2011.

Trupa cântă compoziţii proprii şi cover-uri. Una dintre melodiile cele mai cunoscute este “Monster”, melodie care a şi fost prezentă timp de 11 săptămâni în 2010, la RomTop / CityFM .

Anul 2011 a început în forţă pentru trupă, cu multe apariţii live anunţate în programul lor.
Ţinând cont că membrii trupei nu au mai mult de 16 ani ca vârstă, aceste lucruri înseamnă foarte mult. Efortul trupei de perfecţionare este de apreciat.

Componenţă: Tibi  Galea – chitară lead / Răzvan Calcan- chitară / Ştefan Cacior – bass* / Alex Popescu- tobe / Vlad Cristea- voce
*Radu Paraschiv – bass (fost membru). Începând cu decembrie 2010, trupa a suferit o mică modificare, respectiv, Radu a fost înlocuit de Ştefan.”

„Trupa Up to Eleven, până acum cunoscută publicului sub numele de SpitFire, s-a născut în anul 2006, în Bucureşti, din pasiunea pentru muzică împărtăşită de patru băieţi. Primul concert al trupei a avut loc în iulie 2006, după lungi pregătiri şi repetiţii. Deşi au debutat cu un concert de coveruri, creaţiile originale ale formaţiei poartă influenţe din grunge, metal şi alternativ.

Anul 2009 a fost pentru trupă un an al realizărilor.Şirul concertelor susţinute în 2009 a culminat cu ocuparea primului loc pe podiumul competiţiei Maximum Rock Support pentru Underground. Câştigarea premiului I este una dintre cele mai mari reălizari ale trupei de până acum şi a venit ca o recunoaştere a meritelor trupei.

Ca o consecinţă a anului 2009, începutul lui 2010 a fost piatra de hotar pentru un nou început. Pentru a marca noua identitate şi maturitate a trupei, băieţii au făcut o schimbare la care se gândeau deja de mai mult timp. În urma experienţei acumulate şi a realizărilor obţinute, formaţia a considerat necesar să-şi schimbe numele într-unul care să-i reprezinte mai bine. Astfel, Lax, Bobo, Liviu şi Leo sunt acum Up To Eleven – nume ales ca o metaforă a pasiunii lor pentru muzică şi a dorinţei lor de a atinge culmile performanţei.”

Intrare liberă.

0 comentarii: