Sonic Boom 4 in Control Club

Miercuri, 20 aprilie, de la ora 21.30 @CONTROL :
Sonic Boom - The New Composers #4
MAO Dezinihibator live act

ArtVault si Club Control prezinta MAO Dezinihibator la a patra editie editie Sonic Boom – The New Composers - serie de evenimente dedicate noutatilor in muzica romaneasca alternativa, de la indie la electronic si de la postpunk la dub.

MAO Dezinhibator ia fiinta dupa unirea a 3 entitati muzical-spatiale, intr-o noapte cu luna plina ,cand planetele sunt aliniate perfect si Aurora Boreala AB putea fi vazuta din Bucuresti. Se intalnesc greu, dar atunci cand o fac scot Muzica Intergalactica de Mare Angajament MIMA. Si-au jurat in ciocul lui Cioc sa inregistreze 3 piese pana in momentul in care vor semna cu o casa de discuri de pe Marte.


Cioc, Inalt Tehnician al Sunetului Intergalactic ITSI, studiaza muzica dinainte de a se naste. La 2 ani stapanea la perfectie metronomul, iar la varsta de 5 ani avea deja 3 albume. Roaba, absolvent al mai multor facultati auxiliare FA, s-a specializat in arta spionajului sonor SS. Ambidextru, canta la 26 de instrumente in timp ce vorbeste 14 limbi diferite. Canar aude voci si hypersunete de la varsta de 6 luni cand era sa se inece cu o bucata de branza, viezure sau varza, la care lucra de ceva vreme. De atunci nu mai mananca. In prezent face a 6a oara Conservatorul C, sectia tamburina eclectica.
Intrare libera.

Un proiect ArtVault si Club Control.

Performance-ul Mao Dezinhibator incepe la ora 22.00 si dureaza aproximativ 70 de minute. Dupa concert puteti ramane pe ringul de dans la Press Pause Party, cu Paula.

0 comentarii: