Lake of Tears concerteaza la Bucuresti

De azi - 5 aprilie si pana in data de 24 iunie, biletele la concertul Lake Of Tears vor costa 100 lei (acces general), urmand ca in ziua concertului fanii sa plateasca pentru un bilet 120 lei!
     Preturile biletelor variaza in functie de perioada in care sunt achizitionate, dupa cum urmeaza:    
ianuarie – 4 aprilie: 80 lei pret acces general
5 aprilie – 24 iunie: 100 lei pret acces general
25 iunie (ziua concertului): 120 lei pret acces general


     Saptamana trecuta, pentru o perioada de patru zile (31 martie - 3 aprilie), fanii Lake Of Tears au beneficiat de cel mai mic pret al biletelor - 68 lei, intrucat acest concert a intrat in proiectul ’’Promotia Saptamanii’, fapt ce a determinat scaderea cu 15% din pretul intreg al unui bilet (80 lei)! Initial, pretul trebuia sa creasca din data de 1 aprilie, dar intrucat promotia desfasurata in perioada 31 martie - 3 aprilie a avut mare priza la public, organizatorii concertului - Project Events au hotarat sa rasplateasca fanii Lake Of Tears mentinand pretul initial pana in data de 4 aprilie!

     Cei ce isi vor cumpara bilete in ziua concertului (25 iunie), vor plati cu 20 lei mai mult, pretul unui bilet ridicandu-se la 120 lei!

     Biletele pentru acest eveniment se gasesc la magazinul BILETOO.RO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), reteaua magazinelor Flanco, casieria Salii Palatului, Librariile Adevarul din Bucuresti si din toata tara, Libraria Eminescu, Magazinul Victoria – Midola Music, Magazinul Muzica, Palatul National al Copiilor, la statia de metrou Unirii 1 si online pe www.biletoo.ro!

     ~~Concertul Lake Of Tears este organizat de Project Events, va avea loc pe 25 iunie la Arenele Romane din Bucuresti si face parte din "Illwill Tour 2011”~~

0 comentarii: