Mona Mur si En Esch in premiera in Bucuresti

Club Control (Str. Academiei nr. 19) va gazdui joi, 7 aprilie, un eveniment unic in Romania: Candy Affair Party, ce-i aduce pe scena ca invitati de onoare pe artistii internationali de renume - Mona Mur & En Esch. Petrecerea se deschide cu side-project-ul lui Dan Serbanescu, Tanz Ohne Musik.

    Muzica duo-ului german Mona Mur & En Esch se poate descrie pe scurt ca “un dark cabaret rock’n’roll ciudat si intimidant”, dupa cum afirma webzine-ul britanic Nemesis To Go, ce reuseste sa creeze un mix provocator intre Marlene Dietrich si Black Sabbath. Sound-ul lor se diferentiaza prin riff-urile brutale si metalice de chitara ale lui En Esch (ex-membru fondator al celebrei trupe KMFDM), juxtapuse vocii senzuale, dar totodata puternice, a incantatoarei Mona Mur. Toate aceste elemente, alaturi de teatralitatea spectacolului celor doi muzicieni, creeaza o experienta particulara.

Acest cocktail de senzatii iesite din comun are la baza un ingredient experimental cunoscut publicului larg sub numele de Tanz Ohne Musik, acompaniat vizual de proiectiile minimaliste ale lui Vali Chincisan.
    Si pentru ca vrem sa iti rasfatam toate simturile, Candy Affair Party iti ofera o diversitate de bomboane si acadele.

    Asta nu este tot: la intrare vei primi un numar, care iti asigura participarea la concursul cu premii in CD-uri si tricouri. Dupa tragerea la sorti de la ora 00:00, tichetul iti poate aduce unul dintre urmatoarele premii:
locul I: un tricou si un CD (semnat) Mona Mur & En Esch, “120 Tage – The Fine Art of Beauty and Violence”;
locul al II-lea: un CD (semnat) Mona Mur & En Esch, “120 Tage – The Fine Art of Beauty and Violence”;
locul al III-lea: un tricou cu Tanz Ohne Musik, care nu se comercializeaza;
In continuare te invitam sa petreci pana dimineata alaturi de cele doua DJanes: Ina si Grace (post-punk, synthpop, electro, indie, new wave, darkwave, ’80s etc.).

Accesul publicului se face de la 21:00, iar concertele incep la 22:00 fix. Pretul unui bilet este de 25 lei si poate fi achizitionat in seara evenimentului, direct de la intrarea in club.

0 comentarii: