H&M deschide pana la finalul lunii aprilie 5 magazine in Bucuresti

Retailerul suedez H&M va deschide pe 29 aprilie magazinul din Unirea Shopping Center Braşov, acesta fiind primul magazin pe care retailerul îl va deschide în afara Bucureştiului. Până la finalul lunii aprilie suedezii vor mai deschide şi cinci magazine în Bucureşti, primele urmând a fi inaugurate în AFI Palace pe 25 martie şi Unirea Shopping Center Bucureşti pe 26 martie.
Al treilea spaţiu inaugurat de suedezi va fi cel din Băneasa Shopping City ce îşi va deschide porţile pe 31 martie. Următoarele vor fi magazinele din Plaza România şi Bucureşti Mall care se vor deschide pe 8, respectiv 15 aprilie. În total, până în prezent retailerul a semnat contracte pentru nouă magazine în România, potrivit informaţiilor oferite ZF de către Laura Sinca, marketing and PR manager al H&M. Sinca nu a oferit însă mai multe detalii privind amplasarea sau numărul de magazine pe care H&M are în plan să le deschidă în România.

În ziua deschiderii fiecărui magazin, primii 100 de clienţi vor primi un card în valoare de 80 de lei care va putea fi folosit în orice magazin H&M din România.
sursa: Ziarul Financiar

0 comentarii: