Bilete mai ieftine pentru Lake of Tears

Episodul 4 din „Promotia Saptamanii” aduce vesti bune pentru fanii Lake Of Tears! Acestia au ocazia sa cumpere bilete mai ieftine cu 15%!  In perioada 31 martie – 03 aprilie, oricine cumpara un bilet la concertul Lake Of Tears din 25 iunie primeste o reducere de 15%! Initial, pretul biletelor era de 80 lei. Cu aceasta reducere, fanii trupei pot cumpara bilete la pretul de 68 lei!  Aceasta promotie este valabila doar la magazinul BILETOO.RO din Unirea Shopping Center (intrarea de langa McDonald’s), si online pe www.biletoo.ro. In cazul in care se comanda online, de pe www.biletoo.ro, clientul poate plati prin card sau prin ramburs, iar livrarea biletelor se va face la domiciliu!
      Proiectul „Promotia Saptamanii” a fost initiat de catre Project Events si Biletoo.ro si se va intinde pe parcursul a 17 saptamani, aceasta fiind a patra saptamana in care se desfasoara acest proiect.
      Trupa Lake Of Tears provine din Suedia, in prezent are 4 membri si canta ‘gothic metal’ si ‘doom metal’. Trupa a fost infiintata in anii ‘90 de catre Daniel Brannare, Jonas Eriksson, Mihael Larrson si Johan Oudhuis. In 2000 s-au despartit, au luat o pauza de cativa ani si s-au reunit in 2003. Pana acum au lansat 7 albume si se pregatesc pentru lansarea celui de-al optulea, care va avea loc anul acesta, in aprilie! Noul produs muzical al nordicilor se numeste Illwill, contine 10 piese si se incadreaza in acelasi gen cu care acestia deja si-au obisnuit fanii – metal gotic progresiv.

     Mai multe detalii despre concert si promotie puteti afla accesand http://www.projectevents.ro/!

     Daca vrei sa afli mai multe despre concertele participante la ’’Promotia Saptamanii’’, inscrie-te pe http://www.projectevents.ro/

     ~~Concertul Lake Of Tears este organizat de Project Events, va avea loc pe 25 iunie la Arenele Romane din Bucuresti si face parte din "Illwill Tour 2011”~~

0 comentarii: