Teach Me - workshop de publicitate si comunicare


In perioada 7 - 20 martie 2011, ADVICE Students organizeaza a sasea editie Teach Me, un eveniment organizat precum o scoala de publicitate si comunicare pentru studenti si, totodata, un proiect de traditie.
Anul acesta, Teach Me doreste sa stimuleze partea creativa a participantilor sai si sa le ofere posibilitatea de a acumula informatii necesare si folositoare despre toate departamentele unei agentii de publicitate. Evenimentul se va desfasura preponderent sub forma unor workshop-uri, structurate pe 9 intalniri.
Teach me este prima şcoală gratuită de publicitate, în cadrul căreia studenţii au şansa de a intra în contact cu agenţiile de publicitate şi cu specialiştii în comunicare. Cei care doresc sa participe la acest workshop trebuie sa intre pe site-ul www.teach-me.ro si sa se inscrie, urmand ca 30 dintre acestia sa fie selectati pentru eveniment. Ei vor avea şansa, pe parcursul celor zece zile de proiect, să afle rolul fiecărui departament în cadrul unei agenţii de publicitate, precum şi care sunt cele mai noi metode de comunicare, de la tradiţional la neconvenţional.
ADVICE Students este o asociatie non-guvernamentala ce reuneste tineri revolutionari intr-o echipa care se implica activ spre a-si transpune pasiunea pentru publicitate in proiecte de advertising, marketing, business sau dezvoltare personală. Timp de 8 ani, au organizat evenimente recunoscute precum AdRevolution, Teach Me, Think Strategy sau imprint.

0 comentarii: