The Silver Church Club - 11 - 12 februarie

90’s Arena
(11 februarie 2011, open doors: 22:00)


În fiecare vineri seară, începând cu ora 22.00 şi terminând la ora 05.00, vino la The Silver Church Club, dansează, socializează şi interacţionează alături de cei asemeni ţie. Devino activ, implică-te în orice fel. Îmbracă-te diferit, comportă-te diferit, gândeşte diferit. Desprinde-te de grupurile compacte de oameni pe care le vezi în fiecare zi pe stradă, care te agasează senzorial cu kitsch-ul lor.
Intrare liberă.







Butterfly Effect Night
(12 februarie 2011, open doors: 22:00)


În fiecare sâmbătă seară, The Silver Church Club introduce un nou ciclu de evenimente: "Hedonistic Space" în cadrul căruia există petrecerea obişnuită „Butterfly Effect Night”. În cadrul acestor seri ingredientele cheie sunt fantasmele, visurile, aspiraţiile celor prezenți. Atitudinea, atmosfera, comunicarea, interacțiunile celor prezenți se amplifică semnificativ .
Nu inventăm nimic nou. Doar creăm pentru prima dată în Romania ceea ce alţii, în alte locuri din Europa au reuşit să aducă la nivelul de excelenţă: un spaţiu de manifestare a trăirilor interioare celor mai ascunse, un spaţiu de comunicare și de interacţionare. Un spațiu ce permite exprimarea activă a atitudinii individuale. Un spaţiu în care se renunţă conștient și asumat la conveniențele sociale proprii fără a le afecta pe ale celorlalţi. În sensul de a le respecta şi a ţine cont de ele, atunci când cei din jur o cer. Acest ciclu de evenimente "Hedonistic Space" se va constitui ulterior într-un manifest al libertăţii mentale. O mișcare ce promovează și încurajează culturile (și implicit comunitățile) alternative. De orice natură ar fi ele.
Preţ bilet: 20 lei.

0 comentarii: