Review: Mircea Baniciu in Music Hall


23 februarie: Mircea Baniciu la Music Hall

Aseară în Music Hall a avut loc inaugurarea oficială a serilor „Blowing in The Wind”, oaspete de seamă fiind Mircea Baniciu.
Seara a debutat cu un microrecital al trupei rezidente EVERPLAY ce a animat atmosfera cu câteva şlagăre ale scenei pop-rock internaţionale a anilor ‘60 –’80. Piese ca „Let It Be”, „Tulsa Time” sau „Don’t Know Much About Love” au trezit amintiri frumoase unui public ce începea să se adune.
Concertul lui Mircea Baniciu a început, cu un cuvânt introductiv al artistului, în care aprecia atmosfera creată la Music Hall şi a prezentat partenerii de scenă – Vlady Cnejevici (clape) şi Teo Boar (chitară). Din acel moment toţi cei prezenţi au păşit în universul de poveste creat de melodiile şi versurile cu tâlc ale artistului.
Mircea Baniciu a oferit publicului deosebit de călduros hit dupa hit, iar piese ca Vara la ţară, Tristeţi provinciale, Cantecul ceasornicarului, Andrii Popa, Mugur de fluier, Mica ţiganiadă, Nunta sunt doar câteva din multele care au ţinut publicul în priză ceva mai mult de două ceasuri, iar plecarea artistului de pe scenă s-a făcut în îndelungi urale.
Music Hall, locul unde live-ul de calitate este la el acasă, a mai realizat un show memorabil şi se pregăteşte să-i primească vineri, 25 februarie, aşa cum se cuvine pe IRIS.
Te aşteptăm în Music Hall pentru o seara live perfectă.

foto credit: Sorin Nainer.

0 comentarii: