ProFM Dance devine DanceFM din 21 februarie

Luni, 21 februarie, in reteaua ProFM se naste DanceFM pe 89,5 FM, radioul care va da gata toti clubberii din Romania insetati de piese fresh si mixuri energice.

In fiecare zi, de la ora 20.00, la DanceFM ii vom avea la pupitru pe DJ-ii care semneaza hiturile pe care dansezi in cluburi: Sasha Lopez, David Deejay, Narcotic Sound, Morris, Dj Sava, Residence Deejays si LLP.

Miki Love, nonconformista DJ-ita, cunoscuta pentru aparitiile topless pe care le are in timpul mixurilor de club si fosta prezentatoare a emisiunii "Goluri si goale" de pe Sport.ro, promite sa incinga si ea atmosfera pe 89,5 FM.

Dupa ora 22.0 in studioul DanceFM beaturile vor deveni ceva mai underground cu Livio & Roby, Ali Nasser, The Model, Mahony sau Negru.

De luni pana vineri, intre 17:00 si 20:00, VJ Oana si DJ Catalin Ivan vor prezenta emisiunea "Decadance", in care cei doi vor interactiona cu ascultatorii DanceFM prin mesaje sms, telefoane in direct si Facebook.

In fiecare saptamana, DanceFM aduce in eter nu mai putin de 35 de seturi. Toate mixurile se vor regasi incepand de luni, 21 februarie, si pe site-ul DanceFM de unde vor putea fi si downloadate.

0 comentarii: