Music Hall - The Best place for live

Music Hall este locul unde muzica de calitate va fi la ea acasa. Clubul este deschis 5 zile pe saptamâna, de miercuri pâna duminica si gazduieste concerte de mare tinuta, fiind astfel principalul promotor al muzicii live de calitate.
Dupa lansarea de succes ce a avut ca invitat special trupa Cargo, formatie ce a umplut sala pâna la refuz, clubul Music Hall îsi începe ritmul normal de lucru si anunta programul celei de a doua saptamâni de concerte de prima clasa. Astfel, Miercuri 16 februarie Ora: 21:00 ALINA MANOLE ; Joi 17 februarie Ora: 21:00 MIKE GODOROJA & Blue Spirits feat.MARIUS MIHALACHE ; Vineri 18 februarie Ora: 22:00 PARTIZAN ; Sâmbata 19 februarie Ora: 22:00 CORTEZ BAND ; Duminica 20 februarie Ora: 21:00 “Star for a minute” – karaoke cu formatie live. Se filmeaza, iar interpretul va primi un DVD la sfârsitul serii.
Alina Manole a fost declarata ca fiind una dintre cele mai frumoase voci feminine din folkul românesc actual. Ea va concerta sub „Luna Patrata” miercuri, 16 februarie, în seara intitulata „Blowing in The Wind”.
Mike Godoroja & Blue Spirit featuring Marius Mihalache ne vor încânta seara de joi. Proiectul se numeste Balkanic Blues Society si este prima reprezentatie dupa succesul cu casa închisa de la teatrul Nottara.
Blue Spirit este un proiect initiat si conceput în vara lui 1997 de Mike Godoroja. De-a lungul celor 14 ani de activitate conceptul Blue Spirit a înglobat mai multi muzicieni si s-a prefigurat într-o zona muzicala de fusion blues, dar cu texte în limba româna. Colaborarea cu Marius Mihalache este una fructuoasa de ambele parti, însa cel mai câstigat în toata aceasta “afacere” este publcul, care va avea ocazia sa-i admire joi, 17 februarie la Music Hall, ba chiar sa beneficieze de un album cadou, dar acest lucru este valabil doar pentru primele 50 de rezervari.
Vineri, 18 februarie, dupa ora 22, veti putea asculta Partizan, adica: Adrian Plesca "Artan" – voce; Razvan Moldovan – chitara, groove box, voce; Robin Proca – bas; Radu Moldovan – tobe si, dupa 22 de ani, piesa “Albele furtuni”.
„Ultima data am cântat-o în 1989. De atunci au trecut niste ani si ceva schimbari. Atunci, piesei îi ziceam Albele furtuni. Acum, îi zicem tot … Albele furtuni. Atunci eram Timpuri noi. Acum suntem Partizan" - spun membri trupei.
În acest show, Partizanii promit ca vor cânta si piese vechi, dar si multe piese noi.
Cortez – voce, Peter – clape, Hunor – chitara, Pefi – tobe si Mircea Preda aka Burete – chitara bas, împreuna sunt Cortez Band si fiecare concert e prilej de fericire pentru ei, indiferent de repertoriu, mereu ales cu grija. Cel mai important e poate faptul ca se simt bine împreuna pe scena sau aiurea. Va vor încânta în seara de „Saturday Night Fever” si vor avea grija ca toata lumea sa danseze pâna în zori.
Trupa EVERPLAY va sustine aftershow cu muzica live. Formatia rezidenta este compusa din muzicieni cu experienta, iar playlist-ul va fi alcatuit din muzica anilor ‘60 –’80, cu mare accent pe valoarea pieselor interpretate.
Prin urmare, Music Hall îsi propune sa aduca un suflu nou în viata de noapte a Bucurestiului si pune la dispozitia publicului un spatiu aerisit, aflat în imediata vecinatate a statiei de metrou Basarab. Desi clubul poate primi pâna la 600 de spectatori, locurile vor fi limitate la 320, pentru a oferi un grad sporit de confort. Cu 180 de locuri la mese, parcare, personal instruit, zâmbitor si amabil, Music Hall vine în întampinarea dorintei fiecarui client de a se relaxa si a petrece seri mai mult decat agreabile.
Biletele se pot procura la intrare.
Pentru informatii si rezervari, sunati la numarul 0736.941.655.
Te asteptam în Music Hall sa te «molipsesti» cu febra bunei dispozitii!

0 comentarii: