Gotan Project la Bucuresti

Mai e doar o zi pana la concertul pe care inventatorii electro-tangoului, Gotan Project il vor sustine la Sala Palatului. Maine, ei readuc in Capitala showul care a a electrizat mii de fani de pe intreg mapamondul. Accesul in Sala Palatului este permis incepand cu ora 19.00, iar concertul va incepe la ora 20.00. Concertul Gotan Project este un eveniment prezentat de Peroni si organizat de Events.

Ultimul lor album, „Tango 3.0” (2010) a fost recompensat recent cu discul de platina. Titlul albumului, o trimitere la viitor (platforma web 3.0) – pare a fi numar norocos pentru Philippe Cohen Solal, Eduardo Makaroff şi Christoph H. Müller. Ei si-au lasat definitiv amprenta asupra muzicii argentiniene si stiu exact ce datoreaza istoriei muzicale. Datorita succesului peste asteptari al discului, turneul „Tango 3.0” continua pana in toamna anului 2011, cu date in Singapore, Malaezia si Europa de Vest. Albumul "Tango 3.0" este distribuit exclusiv in Romania de A&A Records/Warner Music Licensee si poate fi gasit in magazinele de specialitate.

Anul trecut, trupa si-a mai adugat in palmares o noua coloana sonora. Dupa "The Bourne Identity", "Ocean's 12" sau "Shall We Dance", trei piese ale celor de la Gotan Project au intrat pe coloana sonora a blockbusterului holywoodian "Knight and Day", cu Tom Cruise si Cameron Diaz. Muzica Gotan Project a fost de asemenea folosita in serialul „Sex and the City” si “Nip/Tuck” si a fost considerata foarte potrivita pentru mai multe episoade ale emisiunii TV britanice „Top Gear”.

Spectacolele Gotan Project sunt intotdeauna memorabile prin proiectiile video spectaculoase si interactiunea dintre senzualitatea tangoului clasic si ritmurile moderne: dub, electro, nu-jazz si break. Pionierii electro-tangoului promit celor care au vazut spectacolul sustinut anul trecut, la Sala Palatului (tot la invitatia Events) ca vor avea ocazia sa vada un show diferit, evoluat, dar care va include si piese mai vechi.

Peroni Nastro Azzurro este un partener de traditie al evenimentelor muzicale importante, care aduc in atentia fanilor romani artisti de o reala valoare, a caror muzica poarta amprenta originalitatii si bunului-gust.

Biletele pot fi achizitionate in continuare la preturile de 120 lei, 150 lei, 190 lei sau 240 lei, in functie de categorie. Tichetele se pot cumpara online, pe www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, librariile Humanitas si Carturesti). Biletele pot fi achizitionate si in trei rate lunare, doar prin Card Avantaj, la sediul Events.

0 comentarii: