Directia 5 concerteaza in Music Hall

Concertul formaţiei DIRECŢIA 5 ce urma să aibă loc vineri 4 martie în Music Hall, a fost anulat.
Cu toate acestea, Music Hall ţine la statutul său de cel mai bun loc pentru live şi îi aşteaptă pe iubitorii muzicii live vineri seară, pentru un concert surpriză. Intrarea va fi liberă.


Vineri, 4 marte: DIRECŢIA 5 cântă in Music Hall.

Cel mai noul club din peisajul bucureştean, Music Hall, locul unde sunetul de calitate este la el acasă, vă invită să încheiaţi săptămâna cu o seară senzaţională, în compania uneia dintre cele mai cunoscute trupe, ce aniversează anul acesta fix 20 de ani de existenţă.
Concertul formaţiei DIRECŢIA 5 se anunţă a fi unul spectaculos. Veţi putea asculta atât hiturile cunoscute şi iubite de public, cât şi piese noi ale acestora.
DIRECTIA 5 înseamnă: Marian Ionescu (chitară bass), Marius Keseri (tobe), Nicu Damalan (chitară) şi Cristi Enache (voce). Cei patru membri, împreună cu Toni Şeicărescu (fostul vocal, ce colaborează din nou cu formaţia din postura de backing vocals), au reuşit pe parcursul celor 20 de ani de existenţă a trupei să creeze cel mai bogat şi frumos repertoriu de cântece de dragoste pe ritmuri de rock.
 „Avem atâtea melodii frumoase, că nu le putem cânta pe toate într-un concert, aşa că va trebui să revenim în Music Hall” – este mesajul celor de la Direcţia 5 pentru iubitorii muzicii de dragoste. Acestea fiind spuse, membri trupei şi Music Hall au hotarât să realizeze o serie de patru concerte intitulate LOVE SONGS, vol. I... IV.
Vineri, 4 martie LOVE SONGS, VOL. I cu DIRECŢIA 5 in Music Hall.
Seara va fi deschisă de trupa EVERPLAY, formaţia rezidentă a clubului Music Hall, compusă din muzicieni cu experienţă, având un playlist alcătuit din muzica anilor “60 –”80..
Prin urmare, Music Hall va aduce un suflu nou în viaţa de noapte a Bucureştiului şi pune la dispoziţia publicului un spaţiu aerisit, aflat în imediata vecinătate a staţiei de metrou Basarab. Cu 180 de locuri la mese, parcare, personal instruit, zâmbitor şi amabil, Music Hall vine în întampinarea dorinţei fiecărui client de a se relaxa şi a petrece seri mai mult decat agreabile.
Biletele se pot procura la intrare sau pe http://www.biletoo.ro/ .
Pentru informaţii şi rezervări, sunaţi la numărul 0736.941.655.
Spectacolul va începe la ora 22:00, iar preţul unui bilet va fi de 35 lei
Te aşteptăm în Music Hall pentru o seara live perfecta

0 comentarii: