Dark Valentine's Edition in Silver Church

O ediţie specială a petrecerii "Butterfly Effect Night", menită să sărbătorească într-un mod inedit Ziua Îndrăgostiţilor. "Dark Valentine's Party", ce va avea loc în această sâmbătă seară, te provoacă să faci un pas în faţă şi să recunoşti că ştii să iubeşti chiar dacă rozul nu ţi se potriveşte. Finlandezele de la Indica, trupa pop romantic care a cucerit lumea, vor urca pe scenă pentru un concert ce va da tonul serii . Petrecerea se va continua până a doua zi dimineaţă, bineînţeles alături de partener şi de probabil cea mai bună bere din lume, oferită de Carlsberg, sponsorul principal al acestei seri.
Dresscode-ul la acest eveniment nu este impus, dar este preferat: Dark Chic.
Dj-ii serii după concert, aceiaşi DJ Marcus și DJ H, ca în fiecare sâmbătă.
Jonsu si Heini au format Indica în 2001. Formaţia a fost completă cu Sirkku, Jenny şi Laura, cinci bune prietene îndrăgostite de muzică. Două turnee cu Nightwish, un disc de platină şi două de aur în Finlanda, dar şi numeroase single-uri în Top Ten au generat faima mondială a trupei descoperită de liderul Nightwish, Tuomas Holopainen.

Câteva cuvinte despre evenimentele din cadrul  "Hedonistic Space"? Ei bine, în cadrul acestor seri ingredientele cheie sunt fantasmele, visurile, aspiraţiile celor prezenți. Atitudinea, atmosfera, comunicarea, interacțiunile celor prezenți se amplifică semnificativ .
Nu inventăm nimic nou. Doar creăm pentru prima dată în Romania ceea ce alţii, în alte locuri din Europa au reuşit să aducă la nivelul de excelenţă: un spaţiu de manifestare a trăirilor interioare celor mai ascunse, un spaţiu de comunicare și de interacţionare. Un spațiu ce permite exprimarea activă a atitudinii individuale. Un spaţiu în care se renunţă conștient și asumat la conveniențele sociale proprii fără a le afecta pe ale celorlalţi. În sensul de a le respecta şi a ţine cont de ele, atunci când cei din jur o cer. Acest ciclu de evenimente "Hedonistic Space" se va constitui ulterior într-un manifest al libertăţii mentale. O mișcare ce promovează și încurajează culturile (și implicit comunitățile) alternative. De orice natură ar fi ele.
Una din temele acestei seri (și în general a evenimentelor din ciclul "Hedonistic Space") este antiteza. "Lust or chasity, vice or virtue, purity or depravity". Nu-i așa că în același timp sălășuiesc în noi ambele atitudini, diametral opuse? Nu-i așa că uneori avem impulsuri interioare contradictorii ce ne determină să avem o conduită oscilatorie, ezitantă, pasivă, pentru că nu putem să ne hotărâm în ce parte să înclinăm balanța? Eros sau logos, rațiune sau simțire, extrovertit sau introvertit, activ sau pasiv, negru sau alb, monogamie sau poliarmonie sunt clișee ce ne urmăresc toată viața. Și ne fac să ne învârtim într-un cerc vicios din care nu putem să ieșim prin forțe proprii. Ajutorul venit din exterior este în acest caz binevenit. Ajutorul nu constă dintr-o direcționare într-o parte sau alta (manipulare) ci din prezentarea obiectivă a variantelor posibile. Subiecții vor alege singuri. Dar în deplină cunoștiință.

A doua temă a acestei seri ( și implicit a evenimentelor din ciclul "Hedonistic Space") este atitudinea. Într-o seară de club, de orice fel ar fi ea, atitudinea unei persoane se poate manifesta în două feluri:
1. Prin comportament (atitudine socială, comunicare, dans, interacționare, generarea unei atmosfere plăcute, body-language, echilibru, determinare, motivație, distracție, interpretarea unui rol - în pielea unui personaj, extrovertism etc.)
2. Prin ținută. Înțelegându-se aici ținuta corporală (tipul de mers, gestica etc.) și tipul de îmbrăcăminte adoptat. Dresscod-ul. Semnalul pe care dorim să îl transmitem celor din jur. Zona de apartenență pe care dorim să o comunicăm non-verbal. În acest fel suntem identificați și putem la rândul nostru să identificăm cel mai corect oamenii din jurul nostru. "Nu haina îl face pe om" - este o zicală ce se aplică în ziua de astăzi din ce în ce mai puțin. Poate nu haina îl face pe respectivul om, dar haina sigur îl recomandă și îl identifică. De aici sfatul, recomandarea și rugămintea organizatorilor: pentru toate evenimentele din ciclul "Hedonistic Space", ce au loc în serile de sâmbătă, dresscod-ul recomandat este întotdeauna stylysh, glamour, fetish, kinky, carneval, uniforms, black tie, BDSM (lack, latex, leather), sexy, dress to impress.

Pentru că este ButterflyEffect Night, vei avea parte de o experiență nouă: Vei constata că poți fi regizorul piesei in care joci ca actor in fiecare zi (la serviciu, la școală, pe stradă, acasă). Întâi în club, apoi și în viața de zi cu zi. După un timp vei constata cu surprindere că modul de a percepe lucrurile ți s-a schimbat. Cei din jurul tău vor vedea la tine un singur lucru: că ai evoluat. Poate nu vor înțelege totul. Dar în nici un caz nu vor trece indiferenți pe lângă tine.

0 comentarii: