Concurs Rango

Din toptanul de surprize am ma mai selectat una asa ca te invitam la concurs.
Poti castiga o invitatie dubla, pentru 1 martie, la Hollywood Multiplex de la orele 19:15 la premiera filmului de animatie "Rango".
Tot ceea ce trebuie sa faci este sa dai un mail cu subject line"Concurs Rango" la chestiiurbane@gmail.com
S-a incheiat iar fericitul castigator al invitatiei este Bogdan care va primi detaliile pe mail.

Regizorul care a realizat “Piraţii din Caraibe” ne invită la o nouă aventură animată: RANGO. Johhny Depp va da voce simpaticului RANGO, un cameleon care trăia liniştit ca animal de companie într-o familie obişnuită, pînă în ziua cînd a fost dat peste cap de o criză de identitate majoră. Pentru că, la urma urmei, cum poţi să aspiri la ceva mai înalt, cînd tu nu poţi face altceva decît să te pierzi în decor?

Cînd se rătăceşte printr-un orăşel din deşert bătut de vînturi şi populat de creaturi bizare şi perfide, Rango îşi dă seama că, deodată, iese în evidenţă, dar nu aşa cum îşi dorea... Pentru orăşeni, Rango este cel pe care îl aşteptau demult, ultima lor speranţă, aşa că, vrînd, nevrînd, devine noul şerif al orăşelului. Nevoit să intre în noul rol, Rango începe aventura vieţii lui, luptîndu-se cu personaje periculoase şi înfruntînd situaţii nemaivăzute, devenind astfel eroul la care se visa pe vremuri.

Beneficiind de voci celebre, precum Johnny Depp, , Isla Fisher, Abigail Breslin, Alfred Molina, Bill Nighy, Harry Dean Stanton, Ray Winstone şi Timothy Olyphant, în rolul Spiritului Vestului as the Spirit, Rango este o versiune originală, surpinzătoare şi foarte comică a clasicei legende western, în care un străin salvează un oraş, salvîndu-se, pînă la urmă, şi pe sine.

0 comentarii: