Urban Ladies Night in Tago Mago

Urban Bookings te invita sambata, 22 ianuarie, in club Tago Mago (Str. Sperantei, nr.21) de la ora 22:00 sa fii prezent la primul episod al seriei de petreceri “Urban Ladies Night”.
Gazdele celei dintai intalniri a femeilor urbane sunt Narcissa si Margo.


Narcissa este atrasa de muzica electronica inca inainte de 2000. Primul contact cu echipamentul de DJ l-a avut in anul 2003 in clubul Life din Ploiesti. La inceput a fost curiozitatea, dupa care dorinta de a incanta publicuri, asa ca incet-incet invata sa mixeze si acumuleaza repede experienta.
Intr-un timp foarte scurt reuseste sa se impuna pe plan local si devine rezidenta in club Escape din Ploiesti. In vara lui 2006, aflandu-se in vizita in Spania, le starneste curiozitatea celor din Valencia, si accepta repede un back to back cu rezidentul din ,,La Indiana,, . Mai apoi este invitata speciala in clubul ,,Buddha del Sol,, . Se intoarce in tara pentru a fi rezidenta in club Futuro din Ploiesti unde a avut deosebita placere de a mixa alaturi de Marika si Ali Nasser.
 
Urmeaza o serie de after-hours-uri in club Privilege, tot din Ploiesti, unde mixeaza alaturi de Dj Kool si continua cu warm-up-urile pentru Nakadia, Hybrid,Heidi, Andrew Grant, Gaetano Parisio, Umek, Scarlett Etienne, Miss Fitz in Studio Martin din Bucuresti.

Considera ca unul din cele mai importante evenimete de pana acum din cariera sa este faptul ca a avut ocazia sa mixeze la premiile Nights.ro Awards din 2008 ,fiind onorata sa mixeze alaturi de nume importante din scena muzicii clubing: Raresh, Miguel Toro, Samim si ocupand deasemenea in cadrul acestor premii, locul 5 pt cel mai bun dj debuntant.

In aprilie 2009 incepe colaborarea cu unul in cel mai importante radiouri din Ibiza (Ibiza Global Radio) si are ocazia sa sustina eventuri live alaturi de Dj ca Miguel Garji (Deep Fusion 124pbm), Jose Maria Ramon (LG 2 D Club) si Toni Moreno (Secuencias).
Sunetele abstracte si eclectice o definesc.
www.myspace.com/djnarcissa

DJ Margo s-a nascut in Bucuresti acum 25 de ani. Este o DJ-ita foarte tanara si cu foarte mult talent.   A inceput cu dorinta de a studia pianul la 5 ani..…si a continuat mai tarziu ca eleva a Liceului de muzica "George Enescu" sectia pian principal. Continuand sa acumuleze cunostiinte din domeniul muzicii clasice,inevitabil  a intervenit,mai intai, curiozitatea si apoi pasiunea pentru muzica electronica. Dupa o documentare ampla prin cluburile bucurestene si din tara,a hotarat sa se apuce serios de treaba.Pentru ca si a dorit sa fie un Dj cu "acte in regula",a inceput cu notiunile elementare in cadru unei scoli de dj ...la foarte scurt timp obtine o residenta la Amnesia Mamaia .In paralel s a facut remarcata pe latura tech mixand aproape zilnic in timpul verii pe plaja la Café del Mar in Mamaia,si chiar starnind curiozitatea unor dj straini ca David Oliver din Austria sau Outwork ,cu care a facut si back2back,plus Warm-up-uri pentru DJ romani ca Optick,Adrian Eftimie,Libra,etc.
Au urmat Gossip Mamaia, Mojito Beach, Cotton Club din Constanta,Spider Club si in toamna lui 2007 o scurta rezidenta la Gossip Bucuresti dupa care a inceput colaborarea cu Forward Agency.Urmeaza giguri in cluburile bucurestene Kado,Nagual,Gossip,Studio Martin,Spider Club si petreceri de afterhours organizate de Nights.Ro si LoveEvents.
 Pentru viitorul apropiat si a propus sa mixeze numai pe vinil si bineinteles urmeaza concretizarea productiilor muzicale proprii.  Seturile ei sunt dinamice si explozive,piesele sunt foarte atent selectate,stilul predominant fiind minimal-tech si techno.

0 comentarii: