Kitty in a Casket in Control Club

La Chambre Du Chat & Control Club prezinta:
Kitty In A Casket

psychobilly , rockabilly , punk'n'roll  from Vienna ( Austria)

Aflata intr-un turneu european si intr-o perioada de cautare a inspiratiei pentru noi materiale, Kitty in a Casket ajung la Bucuresti

vineri 28 ianuarie, dupa ora 21.00 pe scena clubului CONTROL.
Kitty in a Casket :
KITTY CASKET - vocal
SLAPPIN' SUSPENDER - doublebass
BILLY THE BAT - chitara, backing vocals
MIKE MEAN MACHINE - baterie
Kitty in a Casket s-a infiintat in toamna anului 2008, la initiativa lui  Kitty si Billy. Asa au aparut primele piese Bloody Lovesong si Canibal Paradise . Celor doi li s-a alaturat Marc la bass si bateristul Mike, cu care au inregistrat imediat album lor de debut  „Horror Express“ aparut in primavara lui 2009 sub label-ul casei de inregistrari CRAZY LOVE RECORDS.
Urmeaza o multime de showuri si participari la festivaluri pe diverse scene europene, urmand ca , la doar 5 luni dupa „Horror Express“ sa lanseze un alt disc „HalloWien“  in cadrul unei petreceri de Halloween.
Cu timpul, sound-ul KITTY IN A CASKET a devenit putin mai dur, mai alert si mai punk decat in momentul debutului, dar si vocile suna mai sofisticat.
Dupa showul demential de lansare a „HalloWien“, Marc se hotaraste sa paraseasca trupa si este inlocuit la double bass de Slappin Suspender (Heiko), cunoscut deja ca parte din P.O.X. si Mason Dixon Hobos.
Kitty in a Casket is ready to rock : vineri 28 ianuarie la ora 21.00 in Bucuresti, sambata 29 ianuarie in Cluj ...si lista continua.
KIAC sunt sponsorizati de : Audio Technica, Ibanez Guitars, Tama Drums, Artbeat Sticks.
Warm-up cu Hefe.
Intrarea este 10 lei.
After: The Great Rock'n'Roll Circus, party cu Nek si Cliza
Clubul Control se afla pe Str. Academiei, nr.19, intrarea in Pasajul Victoriei, dinspre facultatea de Arhitectura.

0 comentarii: