Casiokids concerteaza in Control Club

Tuborg Green Nights prezinta sambata, 29 ianuarie, in premiera la Bucuresti, concertul trupei electro-pop Casiokids, descrisa de NME ca “cel mai bun export din Norvegia, dupa black metal”. In deschidere, vor canta Toulouse Lautrec. Evenimentul va avea loc incepand cu ora 21, in Club Control (Str. Academiei, 19).

Originar din Bergen, Norvegia, cvintetul Casiokids a debutat in 2005, cucerind in scurt timp topurile britanice cu single-ul Togens hule. Critica de specialitate ii compara cu The Whitest Boy Alive si Royksopp, iar sound-ul lor unic – o combinatie de synth-pop optzecist, riff-uri jucause si ritmuri antrenante – face furori la festivalurile europene.

Piesa Fot i hose, de pe albumul Topp stemning pa lokal bar (Great Vibe at Local Bar), lansat de prestigioasa casa de discuri Moshi Moshi, se afla pe coloana sonora a jocului video FIFA 10, fiind inclusa de publicatia muzicala britanica NME in topul celor mai bune piese nou-aparute, in 2009.


Faimoasa pentru show-urile live explozive, unde improvizatia artistica este cuvantul cheie, iar line-up-ul se poate schimba in orice moment, trupa si-a creat o reputatie de “hibrid perfect de Duran Duran, Kings of Leon, Efterklang, Sigur Ros si 2Unlimited”, scrie revista daneza de muzica Gaffa.
  
Luna aceasta, inaintea unui turneu de amploare in Statele Unite, norvegienii de la Casiokids vor vizita si Bucurestiul, la initiativa OneDay. Nu ratati intalnirea cu noua senzatie electro-pop scandinava – sambata, 29 ianuarie, in Club Control !
Concertul va avea loc incepand cu ora 21. Biletele, in valoare de 40 de lei, se pot procura de la club, in seara evenimentului.

0 comentarii: