Ab4 si Sketch in Control Club

Joi 27 ianuarie, ora 21.00 @CONTROL
AB4
Sketch

AB4 revine in Control pe 28 ianuarie cu un show energizant, urmand ca in primavara sa concerteze in Italia.
AB4 implineau anul trecut 10 ani de existenta , timp in care trupa a avut o evolutie inovatoare, remarcabila in scena muzicii alternative romanesti. O colaborare cu o trupa de hip-hop, videoclipuri creative, lansarea albumelor Toxic si Broken Trust, premiul „Best Romanian Act” la MTV European Music Awards in 2003, sunt doar cateva dintre detaliile care au mentinut AB4 in atentia publicului.
Faptul ca  trei dintre membrii sai erau italieni i-a impiedicat sa aiba o evolutie si o aparitie constanta pe scenele din Romania si a dus la numeroase schimbari de componenta. De cativa ani insa, AB4 inseamna : Doru Trascau, Enrico D’Angelosante, Antonio Bonansigno si Dorian Cazacu. In aceasta componenta jumatate romaneasca, jumatate italiana, AB4 inregistra anul trecut, la Roma, cateva piese pe care insa nu au apucat sa le definitiveze intr- un nou material discografic.
Daca pe Doru Trascau si pe Dorian Cazacu ii puteti vedea mai des cu ocazia concertelor The MonoJacks (un proiect original si cu un sound diferit), nu este cazul sa ratati prilejul de a-i revedea reuniti pe AB4 joi 27 ianuarie.
In deschiderea serii vor canta Sketch, o trupa tanara de alternative/ garage rock, formata la inceputurile anului 2010 .
Primul lor concert a fost la concursul The Global Battle of the Bands- Romania si pe 2 decembrie in deschiderea deschiderea The MOOoD.
Sketch sunt : Radu Dorobantu - tobe, Mircea Steriu - chitara , Daniel Antohi - voce ,chitara,
Alexandru Sasu - bas
Baietii au inregistrat deja 2 piese  (www.myspace.com/sketchbnd ) si intra in scena muzicala romaneasca cu un elan promitator.
  Intrarea costa 15lei .
Control club se afla pe Str. Academiei, nr. 19, in Pasajul Victoria, intrarea dinspre facultatea de Arhitectura.

0 comentarii: