Revelion 2011 - tu unde?

Un pic mai avem....fix doua zile ca sa fim precisi pana cand incheiem contractul cu 2010 si deschidem unul nou 2011.
2011 ce se asteapta a fi "the best of 2000" dupa cum imi spunea saptamana trecuta o amica.
Dar pana la 2011 mai avem un pic, si anume....petrecerea de Revelion. Ca in fiecare an ofertele sunt cat se poate de apetisante, daca preferi sa petreci in club iti recomand Expirat, Tago Mago sau Kristal Glam Club. Dar, evident mai sunt si oamenii ce aleg sa paseasca in Noul An in pietele Capitalei alaturi de "cele mai importante trupe ale momentului" (de fapt, cele mai importante trupe ale momentului se relaxeaza dupa un an de cantari) asa ca, de fapt, te vei intalni cu aceeasi selectie radio Zu-style care o mai pune de un banutz in plina sarbatoare.
Avem si locuitorii se isi doresc sa celebreze la ei acasa, cu amicii, cu artifica aruncata de la balcon sau fix pe miezul strazii (loc unde vor poposi si sticlele de varii bauturi dupa ce vor fi consumate) dar si cu maneaua sau populara data tare spre "bucuria" veciniilor.
Pe lantul trofic al celor ce sarbatoresc se afla si corporatistii, cu ceva mai mici finante decat cei fug in Austria sau Spania, ce aleg sa plece din Bucuresti direct la munte. Nu ar fi nimic rau in asta daca nu ar face-o cu to(n)tii in aceeasi zi, zicandu-si in mintea lor ca totusi vor fi singurii de pe drum, si in fiecare an reusind sa se intalneasca pe acelasi drum ce duce spre Sinaia sau Predeal. Si ce poate fi mai frumos, decat 7 ore in coloana, sa iti intalnesti prietenii de pe Facebook sau colegii de serviciu la exact aceeasi coada ce duce spre munte. Iar daca esti norocos, poti ajunge la locul de cazare cu putin inainte de 12:00 astfel incat sa ai timp sa scoti macar paharele de plastic, sampania si repede bricheta pentru a arunca artifica cumparata de pe marginea strazii.
Tot de Revelion se pare ca se leaga si sexul, iar din ziarul Click! de astazi poti afla si 10 sfaturi pentru cum sa faci sex de Revelion, despre care pot sa-ti spun doar ca sunt deosebit de amuzant redactate.
Dar poate ca Revelionul tau nu intra in cele de mai sus, poate va fi unul reusit - ceea ce iti si doresc - dar pana la urma....tu unde te petreci de Revelion?

0 comentarii: