Melanie Fiona concerteaza in Fratelli

Melanie Fiona a devenit imaginea unuia dintre cele mai exclusiviste branduri americane de haine si accesorii, fondat si condus de multimilionarul Jay-Z. Rocawear a ales-o pe Melanie Fiona pentru ultima sa campanie: Next. Artista canadiana se pregateste in acelasi timp pentru un concert in premiera in Romania pe 2 decembrie, in cadrul serilor Finlandia Pure Senses Pure Sound la Fratelli studios

Cariera tinerei Melanie este in plina ascensiune; ea depaseste barierele industriei muzicale si trece in lumea modei.  Primul pas din turneul de promovare al campaniei Next a constat in sedinte foto in locatii exclusiviste din Londra, New York sau Paris. Odata cu  campania Next, Melanie s-a bucurat de un nou val de atentie. „Este o binecuvantare cand niste oameni necunoscuti vor sa afle ce faci tu in viata de zi cu zi. Este un sentiment pe care toata lumea ar trebui sa il traiasca!”. Ce haine alege noul fashion-icon-pop-idol? „Mi-a placut intotdeauna sa combin piesele vestimentare retro cu cele actuale. Am crescut in Canada, unde tot ce era nou, urban, avea un succes enorm, iar pentru mine, a face parte dintr-o campanie a unui brand de talia Rocawear este un vis devenit realitate”.

Melanie Fiona va sustine un concert in premiera in Romania joi, pe 2 decembrie la Fratelli Studios, in cadrul serilor Finlandia Pure Senses Pure Sound. Berea Redd’s, devenita deja partener traditional al evenimentelor savuroase, va fi prezenta de asemenea la Fratelli Studios, continuand platforma Redd’s – Too Tasty For Men.

Biletele pot fi achizitionate, in limita capacitatii locatiei (1000 de locuri), la prețul de 200 lei. Biletele sunt disponibile online pe www.eventim.ro, sau prin reteaua nationala Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange si librariile Humanitas). Biletul nu asigura loc la masa, iar pentru rezervari va rugam contactati office@fratelli.ro.

0 comentarii: