Habitacion en Roma

"Habitacion en Roma" sau "Room in Rome" este cel mai bun reprezentant al minimalismului cinematografic spaniol.
Cu o tenta de piesa de teatru pentru televiziune, filmul lui Julio Medem (cunoscut pentru "Sex and Lucia"), prezinta povestea a doua tinere, proaspat cunoscute, ce petrec impreuna o noapte ce le va schimba complet trairile de pana atunci.
Alba (Elena Anaya) si Natasha (Natasha Yarovenko) se cunosc undeva in capitala Romana pentru a ajunge impreuna nu doar in pat dar, undeva mult mai apropiat, in propria inima a celeilalte.
O poveste pur italiana, in spaniola, intre o rusoaica si o spanioloaica. O poveste intre doua straine ce se indragostesc una de cealalta pe fundalul capitalei Renasterii, o dragoste ce nu va putea fi dusa la capat dar o dragoste cat se poate de pura.
Un film pe care iti recomand sa-l cauti pe net, un film ce in mare probabilitate nu va intra in cinematografele din Romania prea curand, un film ce merita vazut datorita prestatiei fabuloase a actorilor (4 la numar), o regie excelenta ce isi aseaza camera in cele mai subtile locuri si o pelicula ce beneficiaza de o hipnotizanta coloana sonora semnata Russian Red.
Viseaza, calatoreste si traieste....Loving strangers, loving strangers, lovings strangers.

0 comentarii: