Review: Morcheeba la Bucuresti

Marti, 5 octombrie, Sala Palatului din Bucuresti a rasunat a Morcheeba, intr-un eveniment marca Events.
4.000 de oameni au vibrat pe muzica trupei britanice, iar seara a fost una plina de energie, ecclectism si zambete.
Dupa deschiderea realizata de trupa Antarctica, aflati la primul concert de gen - lucru ce s-a reflectat atat in prestatia trupei cat si in sonorizarea destul de proasta - trupa Morcheeba a urcat pe scena pentru a duce publicul intr-o calatorie magnifica prin ritmuri de trip-hop, rock, R&B si
pop.
Cu o Skye Edwards in mare pofta de cantat, lucru demonstrat pe intreg parcursul turului de la revenirea sa in trupa, si o debordanda energie de care a dat dovada pana la final, trupa Morcheeba a facut unul dintre cele mai bune concerte ale ultimei perioade.
Britanicii au deschis concertul cu "The Sea", si inca de la primele acorduri publicul Salii Palatului a fost vrajit de vocea si zambetul incontestabil de molipsitor al lui Skye.
"Friction", a doua melodie a concertului, a ridicat publicul in picioare pentru prima oara pe parcursul serii. Si indiferent daca a fost vorba despre melodii ca "Slow Down", "Even Though", "Trigger Happie", hipnotizanta "Beat of the Drum" pe care publicul a fost chemat la cantat sau "Part of the Process" relatia trupa-public a fost cat se poate de stransa astfel incat fiecare vers sau ritm al melodiilor crea o stare de bine in inimile celor prezenti.
Atat Skye cat si Ross au fost extrem de comunicativi cu publicul, Skye a "donat" chiar publicului un pahar de tequilla si unul de whisky.
Si cum orice show bun trebuie sa aiba parte de cel putin un bis, acest lucru s-a intamplat si de aceasta data. Astfel, dupa minute bune de aplauze trupa a revenit si pe final a acordat publicului mult doritele melodii.
Concertul s-a incheiat cu classica "Rome, Wasn't Build in a Day" ce a ramas in inimile si pe buzele publicului si pe parcursul iesirii din Sala Palatului.
Evenimentul Morcheeba de la Bucuresti a demonstrat din nou creativitatea acestei trupe dar si experienta din a relationa si stii sa incante publicul.
Urban Things multumeste Events pentru sprijinul acordat!
foto credit : Mihai Cismas (Events)


0 comentarii: