Gabriel Balasa si Organic Duo vin la Shift Pub

Expo & concert: Gabriel Balasa & Organic Duo
Miercuri, la ora 20.00 artistul plastic Gabriel Balasa va asteapta la Shift pentru a va prezenta colectia sa de lucrari.

Absolvent al Facultatii de Arte Decorative si Design, Gabriel isi descopera inclinatia si talentul muzical, ce nu intarzie a fi recunoscut si demonstrat prin colaborarea cu numerosi muzicieni in proiecte ca : Truverii, Avant'n'Gard, Trio Bossanova si Byron.

  1. Seara de 27 octombrie se continua la ora 21.00 cu performance-ul live Organic Duo caruia Gabriel Balasa i se alatura in calitate de percutionist si invitat special .

Organic Duo, o formula deja consacrata in randul cluburilor de jazz din intreaga tara, denumeste performance-urile mereu vii, intotdeauna *altfel* ale lui Jimmy Cserkesz - chitara si Mandela– flaut.

Linia de improvizatie si armonie a duo-ului este completata de catre Gabriel prin ritmurile tribale ale cajon-ului si a altor instrumente necoventionale.

Exceptand Organic Duo, Jimmy Cserkesz este cunoscut publicului ca un chitarist versatil, membru al unor trupe cunoscute ca Slang, Urma, Tunderground sau pentru colaborarea sa cu Luiza Zan.

Mandela (Marius Gagiu) jongleaza alene cu flautul, cavalul, fluierul, instrumentele de percuție si cu propria-i voce intr-un periplu prin jazz, folclor stilizat si liber de stil. Este vazut adesea pe scena in proiecte dintre cele mai diferite, mergand de la jazz, rock pana la muzica electronica.

Cool, fancy si in acelasi timp primitor si tomnatic, Shift este locul potrivit pentru a gazdui astfel de manifestari artistice...
Intrarea este libera.
 Shift pub este localizat pe str. Eremia Grigorescu, nr.17 (zona Piata Lahovari).

0 comentarii: