Nicola Piovani aduce muzica de Oscar la Bucuresti

Detinatorul unui Oscar pentru muzica filmului „La Vita e Bella”, dar si a multor alte premii rasunatoare, Nicola Piovani concerteaza pe 9 octombrie in Capitala, intr-un spectacol-eveniment la Sala Radio, in cadrul galei de inchidere a celei de-a VI-a editii a Festivalului International de Film Ro-IFF (1-10 octombrie, Cinema Scala si Eforie). Concertul este organizat de Fundatia Artis in parteneriat cu PROM’ART CREATIVE. Incasarile din biletele la acest spectacol vor fi donate Fundatiei Coltea, pentru sprijinirea Sectiilor de Oncologie si Chirurgie.
 Avand in spate o cariera impresionanta, de-a lungul careia a semnat coloana sonora pentru peste 130 de productii cinematografice, Nicola Piovani va oferi publicului roman o ora de magie si emotie. Concertul va incepe de la ora 20.00, dupa gala de decernare a premiilor RO-IFF.
Recitalul este conceput ca un periplu prin cele mai importante si indragite coloane sonore originale realizate de Nicola Piovani (insotite, evident, de proiectiile cinematografice aferente), intre care cea laureata cu Premiul OSCAR (pentru pelicula lui Roberto Begnini, “La vita e bella”). Alaturi de patru muzicieni de exceptie - Marina Cesari (saxofon, clarinet, flaut), Pasquale Filasto (violoncel, chitara), Gianluca Palocca (contrabas), Christian Marini (baterie, percutii), compozitorul, orchestratorul si dirijorul Nicola Piovani ne invita sa pasim in lumea lui si sa ii ascultam povestea viatii traite intre clapele alb-negre ale pianului si panza ecranului cinematografic.
Biletele, la pretul de 50, 75, 130 si 200 lei, in functie de categorie, pot fi procurate din reteaua Eventim din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Librariile Humanitas si online pe www.eventim.ro si www.bilete.ro.

0 comentarii: