Morcheeba Warm-up Party la Shift

Pe 2 octombrie sarbatorim la Shift intoarcerea in trupa a solistei  Skye Edwards si ii premiem pe 2 dintre cei care ni se alatura cu cate o invitatie la concertul Morcheeba organizat de Events la Sala Palatului, pe 5 octombrie, incepand cu ora 20.

In 1995 Morcheeba debuta pe scena britanica intr-o formula de trio, din care faceau parte Dj-ul Paul Godfrey, fratele sau, instrumentalistul Ross Godfrey si vocalista Skye Edwards. De-a lungul anilor sound-ul Morcheeba a oscilat intre mai multe stiluri muzicale datorate si numeroaselor experimente si a colaborarii cu diversi artisti si soliste venite sa o inlocuiasca pe Skye, dupa ce aceasta a parasit trupa in 2003, dedicandu-se unei cariere solo.

In 2010 membrii trupei Morcheeba s-au reunit cu Skye Edwards, celebrand acest lucru prin finalizarea celui de-al saptelea album al carierei lor: „Blood like Lemonade”, care ne readuce la stilul primelor albume al britanicilor, dar se detaseaza ca fiind unul dintre cele mai introspective.

„Blood like Lemonade” combina stilul Morcheeba cu care ne-au obisnuit in cei 15 ani de existenta, inca de la inceputurile trupei (“Who Can You Trust” si “Big Calm”) cu influente usor exotice datorate unor instrumente ca pianul african (piesa “Even Though) sau muzicuta blues pe “Mandala”. Ele vin sa completeze printr-o nota misterioasa amprenta downtempo si trip-hop caracteristica band-ului.

Dupa mai multe reprezentatii in S.U.A., turneul european de promovare al albumului „Blood like Lemonade”  readuce trupa Morcheeba la Bucuresti pe data de 5 octombrie la Sala Palatului
Bilete: 90 lei, 120 lei, 160 lei sau 200 lei in functie de categorie, pe www.eventim.ro , sau prin reteaua nationala Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange stores si librariile Humanitas), insa participarea  la pre-party-ul Morcheeba iti da sansa sa castigi una dintre cele 2 invitatii pentru care se va organiza o tombola la Shift, dupa miezul noptii.

Single-urile Morcheeba si o multime de trupe ce urmaresc aceeasi linie muzicala combinata de downtempo cu soul, R'n'B, hiphop, reggae, chill out, funk & blues, se vor regasi in playlistul atent alcatuit de catre Dj-ul serii Vincent Vinyl (http://myspace.com/vincentvinyl)
Drop by!
Intrarea libera, Shift pub se afla pe Str. Eremia Grigorescu, nr. 17 ( zona Piata Lahovari).

0 comentarii: