Curtea Veche, McCann Erickson si Griffon Swans prezinta Sufrageria

Curtea Veche, împreună cu McCann Erickson şi creative shop-ul Griffon and Swans, vă prezintă: Sufrageria.

Sufrageria este 3 lucruri deodată:
1)    Bibliotecă
Aflată în continuă creştere, deschisă angajaţilor, clienţilor şi partenerilor McCann. Adică adunăm într-un singur loc toate cărţile pe care le avem deja, toate revistele la care suntem abonaţi şi le punem la dispoziţie pe baza unui principiu simplu: devii membru după ce ai donat 3 cărţi de-ale tale. De aici încolo, lucrurile merg la fel ca în orice bibliotecă, cu excepţia unei FLAGRANTE încălcări a regulilor:  poţi să comentezi, să laşi semne de carte, să scrii o referinţă sau să laşi un bileţel în carte fără niciun fel de problemă; ba chiar ne suparam dacă nu faci asta!

2) Pop-up shop
Curtea Veche este prima editura care oferă o selecţie largă din cele mai bune titluri aflate în portofoliu la un pret special; cei de la Anthony Frost English Bookshop vin şi ei cu o ofertă specială de carte; în plus, veţi mai putea achiziţiona şi o mică armată de jucării Sando… iar în săptămânile ce vor veni aşteptaţi-vă la mai multe surprize şi evenimente.

3) Loc de confluenţă, o adevarată “sufragerie” pentru angajaţii McCann
Punctul de plecare a fost un spaţiu gol şi nefolosit din spatele recepţiei; am vrut sa îl transformăm într-un loc în care oamenii să se adune, să schimbe idei sau pur şi simplu să se relaxeze departe de birouri şi săli de meeting. “Un spaţiu pentru cei dornici să inveţe, nu pentru învăţaţi.”

Deschiderea va avea loc joi, 30 septembrie, de la orele 19.00 în cadrul unui tea party cu listă de invitaţi închisă. Hai să vorbim despre cartile pe care le iubim şi despre ideile care le dau naştere. Poţi să răsfoieşti colecţia de cărţi aflate la vanzare, să donezi şi să începi să împrumuţi cărţi (asta dacă te hotărăşti să devi membru).
Sufrageria va fi deschisa şi publicului – zona de librărie- pe toata durata lunii octombrie, de miercuri până vineri, de la 17:00 la 20:00.
Povestea se deapană, iar pe masura ce se intampla, te ţinem la curent cu multe poze si update-uri zilnice, pe blogul Sufrageriei.
Ne gasiţi pe Jules Michelet nr.18, lângă Ambasada Marii Britanii.

0 comentarii: