Update : Curtea Veche si-a recuperat patrimoniul

Astazi dimineata am primit unul dintre cele mai frumoase mail-uri din ultima vreme. Astazi dimineata am primit o veste buna si va transmit, si voua, mesajul primit:
"Dragi prieteni,
Incep prin a va multumi, in numele intregii edituri, pentru toata sustinerea si pentru pretiosul ajutor pe care ni l-ati oferit in rezolvarea situatiei bizare in care editura Curtea Veche s-a aflat pret de aproape trei saptamani.

Mesajele de sustinere si scrisoarea deschisa inaintata Premierului la sfarsitul saptamanii trecute nu au ramas fara ecou, astfel ca – dupa trei saptamani de amorteala a autoritatilor in fata unui sir de infractiuni evidente – Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a emis o ordonanta in urma careia am reusit sa recuperam patrimoniul editurii blocat abuziv de pe 17 iulie.
Aceasta actiune s-a incheiat la inceputul acestei saptamani. In acest moment toti angajatii lucreaza la repunerea in functiune a editurii in noul sediu – o cladire de birouri situata pe str. Aurel Vlaicu nr. 35, acolo unde va vom astepta cu drag de acum inainte.
Am constatat cu bucurie ca nu suntem singuri si ca nu va suntem indiferenti din promptitudinea cu care ati reactionat afland de necazul nostru, fapt pentru care va vom fi intotdeauna recunoscatori. Fara indoiala, fara sprijinul fiecaruia dintre voi lucrurile ar fi trenat si acum, intr-o tara in care Statul se dovedeste pe zi ce trece mai putin capabil sa opreasca abuzurile si sa ii pedepseasca la timp pe cei care le comit.
Si nu in ultimul rand, vrem sa le multumim pe aceasta cale (deoarece nu avem adresele persoanale:) ) tuturor blogurilor care ne-au sustinut in aceasta perioada. Va ramanem profund recunoscatori si speram sa mai putem colabora si in viitor, insa pe un alt tip de “proiecte”. :)"
Impreuna am demonstrat ca se poate, ca putem lupta impotriva unui sistem corupt si-l putem invinge.

0 comentarii: