The Others in Control

Vineri 16 iulie, la ora 21.00  in clubul CONTROL, pe Str. Academiei, nr. 19: 
Concert
 The Others
The Others s-a nascut in 2005 ca un proiect experimental al unor muzicieni proveniti din alte trupe cu gandul de a explora stiluri noi. Asa isi motiveaza si alegerea numelui The Others ( prin provenienta din alte trupe), pe pagina lor oficiala de myspace: http://www.myspace.com/theothersthefunk. De-a lungul timpului trupa trece va avea o componenta usor modificata.
Stilul muzical adoptat de The Others este o combinatie efervescenta de  funk si jazz, cu un sound psychedelic si amprentat inconfundabil de groove. Vocea deosebita a Petrei si maniera in care scrie cantecele, au atras si impresionat usor publicul.
Primul lor demo Crazy City, ce contine 4 melodii, a fost inregistrat in primavara anului 2007. Obtin admiratia publicului atat din punct de vedere muzical , cat si pentru performance-urile lor  live dinamice, astfel incat in scurt timp “Your World” ( prima melodie de pe demo) devine in vara  hitul ce intra in CityFm ROMTOP si este inclusa numaidecat pe o compilatie difuzata cu revista Sunete.
In 2007 ajung pe scene mari si isi fac debutul la festivaluri ca : Stufstock , Coke Live si Fanfest, in urma carora primesc numai aprecieri si review-uri favorabile. In 2008 canta iar la festivaluri de traditie ca Stufstock si Peninsula.
The Others au impartit scena cu muzicieni de importanta internationala ca  Jean-Luc Ponty, Farfarello, Nguyen Le, Kora Jazz Trio, Superpunk, Moskovskaya, dar   si cu trupe romanesti ca Luna Amara, Blazzaj, Vita de Vie, Kumm, Byron, Suie Paparude, Mihai Margineanu, etc.
In 2009 co-fondatorul si bateristul, Flavius Ardelean ii cedeaza locul la tobe lui Aron Ferencz .
In prezent The Others sunt:
PETRA ACKER – voce, chitara
MICHAEL ACKER - bas, backing vocals
VICTOR STOICA - chitara, backing vocals
ALEX MUNTEANU - tenor & alto sax, blockfloete, backing vocals

0 comentarii: